Sitter du på rulla ute?

Du vet at Mallorca har massevis av fine sykkelveier? Er du redd for å skitne til sykkelen?

IMG_1527
Skal ærlig innrømme at det er litt merkelig å velge denne aktiviteten i solsteiken på Mallorca. Heldigvis står rulla ute og jeg kan følge med på litt av hvert mens jeg ruller.

Det har ikke manglet på kommentarer der jeg har sittet på rulla hos Next Level Camp de siste dagene. Det er jo ikke lett å se at jeg har en nyoperert skulder å ta vare på. Faktisk er det bare et lite plaster igjen for å beskytte arret mot solen. Men det betyr ikke at jeg kan sykle på landeveien helt ennå. Leddet skal fortsatt leges og jeg mangler styrken og stabiliteten til å reagere hurtig i trafikken. Inntil videre foregår altså syklingen på rulla. I solen.

Motivasjon og dedikasjon er to ord jeg virkelig har fått smake på i løpet av timene i solsteiken. Sjelden har rulleøktene gått så fort som her nede. To timer føles som ingenting. Jeg er bare utrolig glad for å være tilbake i trening!

IMG_5051
Sportsdrikke, vann med salter, Smartfish, nøtter og radio på øret. Det skal ikke så mye til for å glede meg om dagen (eller generelt)!

Fortsatt trener jeg bare helt rolig. Kroppen skal ha overskudd til å leges. To timer «by feel» på rulla om dagen er nok. Faktisk er det ikke så ille å sitte der heller. Jeg har god utsikt over strandpromenaden her i Alcudia og kan følge livet utenfor gjerdet. Kose meg med å se gutta mine spille fotball i strandkanten og vinke til alle som kikker nysgjerrig inn, de tror nok jeg er spinn hakke gal. Jeg hører på nettradio og skravler litt med coachen. Drikker godt med væske i varmen (i dag gikk det med fire 0,5 flasker på to timer) og dytter nedpå en energibar og nøtter.

IMG_5064

Gleden over å være godt foran skjema er så stor at selv myggsvermen som angrep meg i morges nærmest var velkommen. Det er ikke mulig å sykle fra myggen der jeg er limt fast til rulla. Jeg skal kose meg med åtte myggstikk på venstre skulderblad i kveld!

IMG_5069
To timer går fort, vips var det gjort. Godt at veien er kort til en avkjølende dukkert i sjøen!
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s