Kvalitetstid med mini

Magnus har aldri sittet i sykkelvogn eller løpevogn. Som sin mor har han aldri hatt tålmodighet til slikt. Men fra han var tre år gammel har han vært med på løpetur for egen maskin. På egen sykkel såklart!

Fra vår tur til Kypros for et par år tilbake.
Fra vår tur til Kypros for et par år tilbake.

Jo eldre han har blitt, desto fortere har vi måttet løpe. Og i dag hadde vi jammen vår første tur i terrenget sammen. På turstien hjemmefra til Bogstadvannet. Mer enn nok utfordrende for en blid snart syvåring som akkurat har lært å takle stokker og stein på to hjul.

Jeg gjør absolutt de fleste øktene mine helt alene. Det passer bare best slik som regel. Slik var planen også i dag. Jeg sto klar i løpetøyet 0715. 18 km skulle tilbakelegges, men jeg gjorde vendereis før jeg nådde en eneste en. Er det noe jeg har lært det siste året, så er det å lytte til hva kroppen forteller meg. Og i dag sa den at disse beina, de skal ikke løpe nå.

Neivel, svarte jeg. Snudde sporenstreks, rakk en klem før Magnus stakk på skolen og så ble det 90 min på rulla isteden. For såpass måtte det bli om kabalen skulle gå opp. Sykkelbeina var heldigvis litt greiere enn løpebeina 🙂

Baksiden av medaljen var jo bare at nå måtte jeg sykle etter jobb isteden. Og siden jeg var alene med Magnus i dag måtte det skje før hans leggetid og helst med ham ved siden av. I 30 graders varme!

Magnus sykler i terrenget

Sporty snart syvåring

Heldigvis var han ikke vond å be. Det er tross alt bedre å bevege på seg enn å sitte bom stille og smelte vekk. Vi koste oss, sang og lekte oppover bakkene. Og de døde løpebeina ble sakte vekket til live. Vel oppe ved Bogstadvannet ba han pent om pause, noe som såklart ble innvilget. I hvert fall for hans del. Mens jeg løp 8 kilometer i stadig raskere fart, fikk han kjølt seg ned og badet i vannkanten. Vinn-vinn for begge parter, selv om noen sikkert lurte på hvorfor jeg løp frem og tilbake langs vannet i 45 minutter! Haha 🙂

Vi liker å være aktive sammen. Det er utrolig hyggelig!
Vi liker å være aktive sammen. Det er utrolig hyggelig!

Totalt ble det 10 kilometer på Magnus og nesten 18 på meg. Bonusen var at vi fikk vært aktive sammen og at det som seg hør og bør vanket jordbær og is for innsatsen da vi vel kom hjem. Anbefales!

Kari og Magnus kjøler seg ned

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s