Sesongstart i Calella

Så var det på’an igjen. Sykkelen henger på stativet. Kanskje ikke så trygt i sidevinden, men den er nå der. Røde og blå poser er på plass og merkelig nok tror jeg vi husket alt. Rutinen kom fort da den trengtes. Ja, selv nervene har begynt å vise seg.


Svømmeløypa er lagt ut og de 1900 meterne står i fare for å bli bølgete. Det passer meg godt, så jeg krysser fingrene for litt rufsete forhold på sjøen. Julie ligger i nabosengen og visualiserer alt fra skiftesone til tekniske svinger. Jeg får vel snart gjøre det samme.

Utstyret er fargerikt og lekent som vanlig og jeg gleder meg til endelig å komme igang med sesongen! Det blir ikke lett å misse denne jenta i løypa, nei…


Vekkerklokken er satt på 0420, og havregrøt smaker aldri så godt som på raceday.

Vil du følge med oss i morgen? Last ned appen IronTrac, eller følg live på nett. Jeg har startnr 547, Julie har 452 og Gunhild har 571. Tre gulgrønne damer som skal ha en super dag i varmen (26 grader var det idag!).


Tanken min er å ta det som en treningsøkt, følge planen som er lagt og se hva det holder til. Det hadde vært moro å se tre Smartfish’ere på pallen!


Kroppen kjennes bra, jeg har fylt godt opp med både hvile og energi. Det gjenstår bare å fokusere, stille til start vel vitende om at min største begrensning er meg selv.

My focus determines my reality.


Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s