Konkurranseklar!

Wifi på fly er genialt. Jobb kan gjøres og bloggen kan oppdateres. Endelig et lite pusterom mellom utallige treningsøkter og powernaps. De to siste ukene har vært hektiske – og turen til Barcelona og Ironman 70.3 blir en liten ferie!


Kroppen føles tung og lett på samme tid. Tung fordi den er i ferd med å bearbeide og absorbere treningsmengden. Lårene sprenges og jeg har småverk både her og der. Lett fordi jeg senest på nasjonaldagen økte FTP’en og vet at formen er god. Dessuten skal det bli godt å konkurrere igjen!

Ni måneder siden sist

Jeg er spent før søndagens halvdistanse i Calella. Smånervøs og usikker. Visste knapt hva jeg skulle pakke med meg i går. Det er ni måneder siden jeg sist gjorde et triatlon! Men konkurranselysten sniker seg innpå og jeg ser frem til å teste utstyr, form og plan. Ny sykkel er pakket, og med hele to turer utendørs blir det stas å få kjørt en konkurranse med den før sesongen starter her hjemme.


Jeg stiller til start utoppet og stinn av trening. At konkurransen havnet på siste dagen i «hvileuken» min er ren flaks. Det gir meg noe mer overskudd inn mot helgen. Ironman 70.3 Barcelona står som en treningsøkt i planen som har 100 % fokus på Norseman 2016. Det kan vise seg å være en fordel. Skuldrene er lave og jeg har ofte prestert godt i perioder med mye trening. Dessuten er godfølelsen fra forrige helgs Wings For Life nært i minnet.

Nå gleder jeg meg til å pakke ut sykkel, hente startnummer og gjøre forberedelsene sammen med Julie. Endelig er sesongen i gang!

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s