Motivasjonsboost

Det har vært en tøff vår så langt og motivasjonen har vært like svingende som været. For selv om målet er klart definert og motivasjonen for å nå det er stor betyr ikke det at jobben er lett. For det er den absolutt ikke. Det koster blod, svette, tårer og alt jeg eier og har av energi.

I år har jeg tatt på meg to nye jobber. Noe må jeg jo leve av! I tillegg har treningsdosene økt og jeg har måttet venne meg til både ny trener og nye metoder. Det har vært treningsleire og mye reising. Evig koordinering på hjemmebane for å få alt til å gå opp. Det har vel ikke gått en uke uten at jeg har vurdert å legge opp. Har jeg tatt på meg for mye? Får jeg endene til å møtes? Er jeg god nok?

I går kveld fikk jeg en etterlengtet opptur. En representant fra Røa IL kom innom på svømmetrening for å overrekke meg Røa ILs bragdmerke i bronse! En utmerkelse som ble gitt under Røa ILs årsmøte som ble avholdt i går.

Jeg er nemlig medlem av Røa IL Triatlon. Alle medlemmer på Team Smartfish Fuji MÅ være medlem i en klubb, og min klubb er altså Røa. En flott klubb med mange ulike aktiviteter for liten og stor.


Gjett om jeg ble overrasket! Ikke hadde jeg hørt om utmerkelsen tidligere og i hvert fall ikke tenkt at det var noe jeg kunne ha gjort meg fortjent til. Ikke hadde jeg fått med meg at det var årsmøte i går heller… Desto mer gledelig!

Utmerkelsen fikk jeg for «fine prestasjoner i triatlon 2015 med særlig vekt på 4. plass i Norseman 2015». Jeg ble så glad at jeg måtte gi vedkommende (en totalt fremmed for meg) en stor klem og en liten hurramegrundtdans der på kanten.

Bragdmerket i gull ble for øvrig delt ut til Martin Johnsrud Sundby (som også har fått utmerkelsen de siste par årene for sine ekstraordinære resultater i skisporet). Gratulerer!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

4 kommentarer om “Motivasjonsboost

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s