Flott start på leir

Å starte treningsleiren på rolig vis var visst ikke helt det treneren hadde planlagt for meg her i Spania. Beina er allerede mørbanka av gårsdagens sykkelintervaller. Og overkroppen fikk kjørt seg godt under dagens terskeltest på langbane. To terskeløkter på like mange dager. Men – humøret er på topp.

Vi bor i et flott hus og nyter sol og varme – akkurat slik vi liker det. Det skader heller ikke at formkurven går rett vei. Både på sykkel og i vannet!

Vi er tre på leir denne gangen. I tillegg til meg er det Coach Olav og en annen av hans utøvere, nemlig Katinka. Fin gjeng, masse å lære og mye latter på veien.

Her nyter vi frokost i soloppgangen i huset ved Benahavis – en liten time sør for Malaga.


I går hadde jeg bakkeintervaller i de fine stigningene opp mot Istan. Hele 7×10 min på terskel – en økt som ble gjennomført kontrollert og helt etter planen. Full fokus fra start til mål. En super anledning til å jobbe mentalt med oppgaver og bli kjent med intensitetsfølelsen utendørs. Ganske annerledes enn å sykle på rulla inne. Bedre nedkjøling, finere utsikt og god stigning gjorde at watten kom lett. Rett og slett en fin opplevelse, selv om låra brant godt mot slutten.


I dag ble det ny terskeltest på langbane i Torremolinos. Etter tre uker med rolig svømming viste den faktisk at terskelfarten min er blitt hele fire sekunder raskere. En massiv forbedring! Veldig motiverende å se at resultatene kommer når intensiteten er riktig. Det ga masse inspirasjon til videre økter i bassenget.

Nyter en Smartfish etter 4600 meter på langbane, inkludert steptest laktat på 6×400!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s