Triatlonleir på Mallorca i april

Bli med på en uke med svømming, sykling og løping i solfylte omgivelser i Alcudia. April er et godt tidspunkt for å finpusse formen inn mot sesongstart. Da er været godt, turistene har ennå ikke inntatt området og det er treningsglade mennesker som fyller hotellene.

IMG_5321

I desember hadde jeg 22 ivrige mosjonister på alle nivå med på en triatlonreise med Ving til Gran Canaria. 16.-23. april har du muligheten til å delta på en lignende treningsleir på Mallorca. Her får du sjansen til å presse deg skikkelig og jobbe mot å nå dine personlige mål, enten det er sprint, olympisk eller lengre distanser du retter deg inn mot.

For de aller fleste triatleter er svømming den største utfordringen. Derfor legges det opp til fire økter i basseng – i tillegg til open water svømming. Alt for å gjøre deg best mulig forberedt til å takle den første disiplinen i triatlon.

Det blir god tid til sykling og løping også, men tid på stranden blir det muligens verre med. Med mindre du tar deg en ekstra hviledag (som selvsagt er lov!).

IMG_5313

Hvem passer treningsreisen for?

Dette er en leir for deg som trener regelmessig mot triatlon. Du trenger ikke å ha deltatt i triatlon tidligere. For å få en god opplevelse bør du kunne svømme 200 meter krål sammenhengende og ha syklet turer med varighet på 2–3 timer. Det er en selvfølge at du er motivert og forberedt til reisen. Jeg har lagt opp til 3-5 timer trening daglig.

IMG_5162

Med på turen får du engasjerte og motiverte trenere, ivrige treningskamerater og muligheten til å bli del av en godt sammensveiset gjeng. Alcudia nordøst på Mallorca egner seg perfekt som triatlondestinasjon. Hotellet Sunwing Alcudia ligger flott til på den store stranden, hvor du også får anledning til å bli en bedre havsvømmer. Fire økter i bassenget pluss open water gir deg en knallstart på utesesongen.

PS: Det er mulig å få et tilpasset opplegg om du ikke oppfyller alle kravene. Det løser vi! Men – svømmeferdighetene er det viktig at er i boks før avreise. Det er fortsatt tid til å trene svømming her hjemme, så bruk tiden godt.

IMG_5185

Hva koster det?

Prisen for hele uken er 9.595 kroner. Da er treningen, reise, transport til hotellet, oppholdet samt frokost og middag hver dag inkludert (transport eller leie av sykkel kommer i tillegg).

Siste frist for påmelding er 10. mars.

Fullt program for uken, samt påmelding, finner du på Ving sine nettsider om treningsreiser.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s