Aktiv hviledag

Hviledag får en helt annen betydning når familien er med på tur. For jo, jeg har fri fra trening (mer eller mindre – det ble 2700m i bassenget). På den annen side må jeg være mer tilstede når jeg ikke sitter timesvis på sykkelsetet. Ta del i Magnus sin ferieopplevelse og vise at mamma kan mer enn å trene, spise, jobbe og sove.

 
Derfor gledet meg også til å leke med Magnus i sanddynene ved Maspalomas. Være tilstede 100 % og bare sørge for at han fikk en super dag. Er han først med på leir, da fortjener han så absolutt å ha mammaen sin der minst én dag!

 
Vi hoppet og spratt og danset vår vei langs stranden. «What a happy child» kommenterte folk. Sjelden har jeg sett noen kose seg så mye i vannkanten som Magnus!

 
Vi hadde nytt Garmin Virb XE action kamera med, og minsten ville såklart filmes og fotograferes til enhver tid. Vi gjorde vårt beste for å følge opp. Strålende fornøyd med hvordan kameraet oppfattet livsgnisten!

 
For øvrig mine første løpesteg på en hel uke, da en plantar fascitt og en seneskjedebetennelse i ankelen har satt en effektiv stopper for alt annet  enn sykkel, svøm og styrke. Godt å kjenne at foten taklet en aktiv dag på stranden 🙂

 
Jeg sitter igjen med en utvilt kropp tross alt. Batteriene lades fort med kjærlighet! Skal leve godt på denne dagen nå som familien reiser hjem og jeg skal ta i mot 21 triatleter klare for en uke på leir med meg og Ving Norge.

 

 
 
 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s