Moro med tennis!

Mandag er hviledag. Også på treningsleir/ferie. Men det betyr ikke at gårsdagen ble tilbrakt på solsenga.

Magnus våknet nemlig og ville spille tennis. Det ligger flere tennisbaner ved siden av hotellet, og disse hadde vekket hans oppmerksomhet. Med litt tid til overs etter kort svømme- og sykkeltur kunne vi ikke si nei.

 
10 euro kostet det å låne bane og utstyr i 30 min. Mer enn det orket vi ikke i sola. Vi fikk bruke en «padel-bane» med gitter rundt, perfekt når slag og baller flyr i alle retninger. Svetten rant av en ivrig seksåring som allerede gleder seg til dagens tur på banen (om vi ikke får overtalt han til å dra på stranda).

 
For oss voksne var det mer aktivitet og lek enn trening, men ikke undervurder verdien av å gjøre noe slikt sammen. Vi fikk oss flere gode latterkuler! Sikkert mest på grunn av meg, kan ikke si at jeg har prøvd dette ofte… Dessuten, hvem gjør det vel bra i tennis med flipflops og minishorts?

  

Hele seansen ble avsluttet med is mens vi så på de noe mer rutinerte spillerne. Plukket opp et triks eller tre, satser på å forbedre egne ferdigheter til neste forsøk!

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s