Vinterpause på Gran Canaria

Vel, nå har kanskje ikke vinteren helt kommet til Oslo. Men det er like før, og tradisjonen tro har jeg vendt nesa sørover i førjulstiden.

Nok en gang er destinasjonen Gran Canaria, hvor jeg om en uke får selskap av 20 treningsglade triatleter som deltar på Ving Norges triatlonleir.

 
Den kommende uken er imidlertid forbeholdt egen opptrening og familie. For med på reise er begge gutta, samt mamma (altså mormor). De sa ikke nei takk til en uke med sommer!

Det gjør ikke dem noe om jeg sykler noen timer daglig, mens de drikker smoothies og tester hotellet så grundig en aktiv familie kan gjøre.
 

Vi bor på Parque Cristobal, et stort bungalow-hotell i utkanten av Playa del Ingles. Stille, rolig og ikke minst god plass.

Mamma var litt skeptisk før avreise. Playa del Ingles, er ikke det bare festing og hoteller stablet oppå hverandre? Nå har hun blitt positivt overrasket.

Her er det ikke flere etasjer engang, men små leiligheter spredt ut over et stort område. Flere bassengområder, lekeplasser og treningsmuligheter. Nesten som en liten landsby faktisk. Minus utestedene. Så langt lover alt godt med tanke på sol, overskudd og feriefølelse.

Varmen slo mot oss da vi landet, og værmeldingen sier 23 grader hele uka. Helt i orden for meg!

 
Gutta er også fornøyd. De er jo blitt ganske så reisevante med tiden. Her bor vi i en treroms bungalow hvor Magnus har fått Play Station og egen sakkosekk på rommet. Det er første gang, og stor stas for en seksåring som har mast om egen PS i et par år. Ekstra fint var det å få låne spill i resepsjonen!
 
Selv de medbrakte svømmeføttene er behørig testet. Sånn for sikkerhets skyld. Bassengene holder grei temperatur til å være straks desember, så vi satser på at det blir mer enn tørrtrening på dem.

 

Etter flyturen og bussturen hit tok vi oss en oppdagelsesferd i nærområdet. Jeg er jo «lommekjent» fra før. Vi besøkte nærbutikken, svømmehallen og var innom mine restaurant-favoritter (Capaco og Espetada). Etter to sesonger her var det fint å endelig få vist familien rundt!

 

Trening skal jeg starte med i morgen. Sykkelen min er klar for nye utflukter. Det er heldigvis knirkefritt å ta sykkel med på chartertur med Ving.

I morgen leier vi sykkel til Kristian og ut på tur skal det bli. I dag ble det derimot en helt rolig dag, ganske deilig det også (men klokka mi sier jeg har gått snart 14.000 skritt). Litt foamroll og bruk av piggball, men ellers beina høyt nå i kveld.

   

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

3 kommentarer om “Vinterpause på Gran Canaria

  1. Ser flott ut! Skulle ønske du arrangerte treningsturer utenom det som er min eksamenstid, men forstår dette er et flott tidspunkt å reise på. De er heldige de som kan bli med deg på tur 😉 Kos deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s