Treningssamling med Team Smartfish Fuji

Gled deg til å se mange gulgrønne smilende triatleter i 2016! Norges blideste triatlonteam har vokst. Etter en massiv søknadsstorm i høst teller vi nå 70 stykker.

Ivrige, engasjerte og blide. Denne gjengen lager topp stemning. Foto: Jørgen Melau
Ivrige, engasjerte og blide. Denne gjengen lager topp stemning. Foto: Jørgen Melau

Denne helgen var vi samlet på Flisa for å bli kjent og trene sammen. Hvorfor Flisa? Jo – her holder vår sponsor Klubben AS til (bedre kjent som Swimshop for mange). Der har de svømmebasseng, gymsal og idrettshall – og vi fikk låne alt sammen. Dessuten ligger Flisa sånn passe til når vi nå har medlemmer fra Kristiansand i sør til Setermoen i nord. At hele 50 stykker kom for å delta er helt utrolig – og innmari motiverende.

Bassenget på Flisa har vel sjelden vært så fullt som i helgen. Med 8 i hver bane var det trangt om plassen, men ingen sure miner av den grunn. Foto: Jørgen Melau.
Bassenget på Flisa har vel sjelden vært så fullt som i helgen. Med 8 i hver bane var det trangt om plassen, men ingen sure miner av den grunn. Foto: Jørgen Melau.

Jeg var veldig spent selv. Team Smartfish Fuji 2015 har vært en grundig suksess. Hvordan ville det bli å få inn så mange nye personligheter? Ville vi klare voksesmertene og se dem som nødvendige skritt på veien til storstilt idrettsglede og triatloniver?

Helgen startet fredag kveld med stiløping i mørket. Da fant vi kjapt ut at det var greit å jobbe som team gjennom skogen. Jeg var innmari fornøyd med at vi ikke mistet noen på veien...
Helgen startet fredag kveld med stiløping i mørket. Da fant vi kjapt ut at det var greit å jobbe som team gjennom skogen. Jeg var innmari fornøyd med at vi ikke mistet noen på veien…

Mine bekymringer viste seg å være helt unødvendige. For akkurat som de erfarne Smartfish’erne, gikk de nye rett inn i rollen som støttende, motiverende, inspirerende, smilende og ivrige. For en gjeng! Jeg er så stolt og ydmyk at jeg vet nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Hadde jeg ikke vært så trøtt og sliten etter en lang helg med trening og organisering, ville jeg hoppet og danset i stua noen timer!

Gjengen rakk heller ikke å klage på noe som helst – sånn går det når de holdes i kontinuerlig aktivitet gjennom to hektiske dager.

Vi har svømt (x2), løpt (x2), lært basistrening og testet kin-ball. Roet oss ned med Body Balance og yoga. Spist og sovet godt på Skaslien Gjestgiveri og forsynt oss grovt av Swimshops «grabsale«.

Vil du ha morsomme gaver til adventskalenderen eller jul? Ta bør du sjekke ut disse badeendene hos Swimshop!
Vil du ha morsomme gaver til adventskalenderen eller jul? Ta bør du sjekke ut disse badeendene hos Swimshop!

Alle og enhver har bidratt med det de er gode på. Takk spesielt til Kari Heggelund hos Klubben for fantastisk tilstedeværelse og hjelp med egentlig alt. Takk til Vilhelm for løpeteknikk, Kristian for god hjelp med Magnus og annen organisering, Jokke fra Smartfish for tips om ernæring, Petter for kyndig veiledning i bassenget og ikke minst til Brita for å lose oss trygt gjennom både Body Balance og yoga.

Takk til Jørgen og Thomas for flotte bilder, og til Birk Sport som tok turen med neste års sykler. Og takk til dere alle for at dere er akkurat sånn som i helgen. Jeg gleder meg til neste år!

Foto: Jørgen Melau
Foto: Jørgen Melau
Ny sesong - ny sykkel!! Takk til Birk Sport for super service og fortsatt tro på prosjektet.
Ny sesong – ny sykkel!! Takk til Birk Sport for super service og fortsatt tro på prosjektet.
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s