Tidenes fineste sportsklokke?

Jeg har en stund ønsket meg Garmins nye Fenix 3 Sapphire. Fulgt med på Instagram og nærmest siklet over bildene av den nydelige klokka som Garmin har lagt ut. Den er rett og slett så fin!


Og nå klarer jeg knapt sitte stille. For klokka ligger faktisk rundt håndleddet mitt!

Endelig har noen laget en sportsklokke så fin, så lett og så anvendelig at vi jenter kan ha den på døgnet rundt. For jeg er ganske sikker på at denne går til absolutt alt!

At den i tillegg er pakket med alt det Garmin har å tilby av teknologi er en skikkelig bonus. Her snakker vi full pakke. Terrengløp, open water, basseng svømming, langrenn, løping, sykkel ja, you name it. Den har alt du kan ønske deg til en aktiv livsstil.

Jeg gleder meg til å ta den i bruk, håper bare den holder seg like fin uansett hva jeg utsetter den for.


Klokka har jeg fått av Garmin Norge – vi inngikk en sponsoravtale forrige uke. Jeg er ydmyk og takknemlig for at en slik leverandør inngår samarbeid med meg. Ser frem til å bruke flere Garmin-produkter fremover!


Klokka er ganske lik 920 xt i størrelse. Men vinner soleklart på design. Litt finere med Fenix 3 Sapphire til kjole!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

8 kommentarer om “Tidenes fineste sportsklokke?

  1. Hei! Kan man bruke pulsbelte og måle puls på den? Fungerer den som en vanlig pulsklokke? 🙂

    1. Den fungerer som en vanlig pulsklokke, bare med alle mulige funksjoner. Den er veldig avansert og er mye mer enn bare en pulsklokke. Her kan du koble til kamera, telefon, andre enheter, svømme, sykle, løpe, klatre, you name it. Den fineste, og mest avanserte treningsklokka jeg vet om.

  2. Hei
    Jeg lurte på hvilke erfaringer du har med denne klokka etter å ha brukt den en stund. Kunne du ha skrevet et innlegg om det? Og da spesielt med tanke på svømming. Du nevnte at pulsbeltet på en klokke du tidligere hadde glei ned f.eks, hvordan er det på denne?

    1. Hei Susanne! Det var et godt forslag til et innlegg. Klokka er jeg meget godt fornøyd med, i alle disipliner. Beltet likeså, det sitter godt! Både med badedrakt og todelt treningsbikini. Tommel opp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s