Vil du være med på Team Smartfish Fuji?

Norges triveligste, blideste og mest synlige triatlonteam utvider. Kanskje du er den vi leter etter?

For en herlig gjeng! Gleder meg stort til å være en del av dette teamet for sesongen 2015. Foto: Henriette Tronrud.
Team Smartfish Fuji står for idrettsglede, treningsglede og ikke minst en suveren lagfølelse. Vi ønsker oss nye medlemmer som vil være med å bygge laget videre, samt forme sporten vår på en god måte.

Mia, Eivind og Trine løp sammen på halvmaraton i Oslo i går. De hadde flere Smartfish’ere ute i løypa som heiagjeng. For kan du ikke delta selv, er det vel så moro å være med for å heie. #teamspirit!

Vårt hovedmål er at vi skal synes som et lag, og at våre konkurrenter og publikum skal legge merke til oss på en positiv måte.

Du blir ikke et lag av å bruke samme drakter. Men av å dele de samme drømmene, og jobbe mot dem i felleskap. Helt inn til mål!
Du blir ikke et lag av å bruke samme drakter. Men av å dele de samme drømmene, og jobbe mot dem i felleskap. Helt inn til mål!

Team Smartfish Fuji teller i dag drøyt 20 medlemmer. Vi er alle mer eller mindre aktive og deltar på triatlon, swimrun, open water svømming, løping og sykling. Team Spirit og idrettsglede står i fokus hos oss. Det er viktigere å delta enn å vinne – men det er absolutt lov å prestere godt. I 2015 har vi hatt tre eliteutøvere; Kari, Jon og Per Morten.
Kari og Per Morten

En Smartfish’er forventes å stille på noen av de organiserte treningene vi har. Første teamsamling er på Flisa 6-8 november. Du plikter også å følge våre etiske regler og delta i konkurranser iført vårt lett gjenkjennelige gulgrønne teamtøy.

En Smartfish'er viser idrettsglede og lagfølelse. Som Berit og Andrea her under Ironman 70.3 Haugesund.
En Smartfish’er viser idrettsglede og lagfølelse. Som Berit og Andrea her under Ironman 70.3 Haugesund.

Vi er så heldige å ha mange gode sponsorer med på laget. 2XU, Salming, Birk Sport, Unaas Cycling, Stabækklinikken, Rudy Project Norge og Klubben AS er noen av de vi har supre avtaler hos.


At du er innstilt på å være en god ambassadør for dem og for teamet tar vi som en selvfølge. Vi har imidlertid ikke noe kjøpepress, og du er velkommen til å kjøre med det utstyret du mener er best for deg.

Vi har det gøy på tur! Her fra Kon-Tri i Larvik i juni.
Vi har det gøy på tur! Her fra Kon-Tri i Larvik i juni.

Kunne du tenke deg å bli en del av dette fellesskapet? Er du innstilt på å smile deg gjennom 2016? Eventuelt bli tatt godt vare på av gode kompiser om tårer eller smerter står i veien for prestasjonen og humøret?


Da er det bare å sende en mail til teamsmartfishfuji@gmail.com og fortelle oss hvorfor du bør bli en del av Norges beste triatlonteam. Vi ser frem til å høre fra deg!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

14 kommentarer om “Vil du være med på Team Smartfish Fuji?

  1. Vel, egentlig ikke. Ser ut som vi får en vestlandsavdeling, og noen spredte her og der. Det viktigste er å føle at man er del av et fellesskap. Og vite at man får igjen det man putter inn rett og slett. Hvor bor du?

 1. Hva slags erfaring bør man ha fra triatlon fra før av? Jeg er i hovedsak syklist som har startet å trene svømming og løping, men regner med det ikke er nok?
  Og hva kan man se for seg av kostnader til treninger/samlinger?
  Håper du vil svare 🙂

  1. Hei, nybegynnere er velkomne, vi gjør en vurdering ut fra motivasjon, historie og hvordan man vil kunne passe inn/komplettere gruppa vi allerede har. Første samling har en kostnad på 1500-2000kr avhengig av om du blir med en eller to netter. Vi jobber for å holde kostnader på et minimum og det meste er valgfritt.

 2. Hvor mange team medlemmer tar dere inn? Hva kreves det av tid ? Hvor mange konkuranser bør man være med på? Trener man sammen som gruppe – eller møtes kun til Konkuranser?

  1. Det er ikke bestemt hvor mange vi tar inn,
   men maks 20 tipper jeg. Vi har satt opp fem konkurranser som felles for 2016, hvor man må delta på minst en. Noen trener mer sammen enn andre, vi har også en samling i november og satser på et par til før sesongen starter. Fellesøkter etc vil bli noe av det vi går gjennom på første samling.

   1. Takker – når tar dere avgjørelsen -ila Høstferien? Og helt til slutt – førstegangsarrangmentet som nevnt her til fra kl 1500-2000 kr for deltakelse; er det bestemt hvor dette blir/når i 2016?
    Skal sende dere noen ord, nå ila helgen, takk igjen for svar.

  1. Hei, vi ser for oss Kon-Tri, Haugesund, Tønsberg Bytri og et par andre som felles. Altså konkurranser der vi håper at mange blir med. Vi kommer til å presentere alle fem felleskonkurransene senere, og det blir obligatorisk å delta på en av disse.

 3. Hei,
  Dere hara av meg nå fått ett forhåpentligvis innbydende og hyggelig email, tar dere kontakt fortløpene med alle – eller bekrefter mottatt email?

  1. Hei og tusen takk! Foreløpig vet vi ikke om teamet skal fortsette å vokse neste år. Det kommer helt an på hvor mye tid og kapasitet jeg har til rådighet. Men blir det en ny søknadsprosess så er det om et års tid ja.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s