Klar for Ö till Ö!

Endelig er dagen her. Mandag en gang mellom 0545 og 0615 går starten for Ö till Ö – verdensmesterskapet i swimrun (tiden bestemmes av når vi får fri bane i skipsleden). 10.000 meter open water svømming og 65 km løping står foran oss.

 

Bare å gjennomføre distansen er langt og hardt i seg selv. Ser vi på værmeldingen i tillegg blir det brått en utfordring. 12-13 m/s vind og en bølgehøyde som anslås mellom 1 og 1,5 meter. Trøsten er at det i det minste blåser medvind.

 
Vi tar det som fordel oss. Både Jon og jeg er sterke svømmere, spesielt i røffere sjø. Det skal vi bruke til vår styrke. Og når vi har det vondt, ja da må det være forferdelig for de andre.

 
For øvrig er det ventet lufttemperatur på 14 grader og vanntemperatur mellom 14-16 grader. Historisk varmt i denne sammenhengen, i det som er konkurransens tiende år.

 
De siste forberedelser er gjort. Kartet er studert. Paddlesene har fått tusjmarkeringer med alle etappene vi skal gjennom. Utstyret er testet og gjort klar.

 
Vi gleder oss og føler oss heldige som får slite (og nyte) oss gjennom 10-12 timer i skjærgården. Håper du vil følge oss på ferden!

Det kan du nemlig gjøre live på Ö till Ös nettsider. Vi er lag nummer 220 og har GPS tracker på ryggen. Vi setter stor pris på alle heiarop vi kan få!

 
 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s