Løpeboost ved Tinnsjøen

Å hvile seg i form ser ut til å være en sannhet med visse modifikasjoner. For selv om jeg har hvilt mer enn normalt disse siste to ukene inn mot Norseman, har jeg også trent hardere og lengre enn på lenge. Spesielt på løp.


Der jeg kan telle årets intervalløkter på drøyt to hender, har fem av dem vært de siste 10 dagene. I økende fart og økende lengde. I motbakke og på flater.

Årets tøffeste løpeøkt ble faktisk gjennomført i går. Langs Tinnsjøens bredder fra T2 til der Gaustadtoppen majestetelig viser seg i all sin prakt.


20 km totalt, med 10x1000m i terskelfart underveis (pause to min) sto på planen. Jeg var spent, for underlaget var asfalt. Ville beina mine tåle belastningen? Men kroppen føltes bra etter hviledag i forveien, og etter å ha sust ned fra Imingfjell til Austbygde i forkant var vi sååå klare for å løpe en god økt.


Ved min side hadde jeg Petra Jacoby, som de siste dagene har vært med meg på Geilo for å trene. Hun er en skikkelig sterk løper med 3.04 som pers på maraton. Jeg så frem til å holde ryggen hennes i varmen. 18 grader og sol – perfekte forhold!

Felles pauser for pepping og motivasjon hjelper godt!

Vi fikk en solid økt som ga akkurat de svarene jeg hadde håpet på før Norseman om en drøy uke. Løpesteget begynner å sitte, farten er god og beina gjør ikke vondt en plass. Supporten fungerte også godt underveis, der Kristian og Magnus stoppet bilen for å servere drikke og heiarop langsmed vannet.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s