Siste innspurt mot Norseman

Eidfjord byr på mer enn Norseman og nervøse utøvere. Den flotte naturen og det ville været kan jo brukes resten av året også. Derfor passet det perfekt å legge gårsdagens treningsdag til Bu. Like utenfor Norseman-huben, akkurat der Hardangerbrua er festet. Skulle jo uansett kjøre min support Olav hjemover til Vestlandet etter noen treningsdager med oss på Geilo, og vi benyttet anledningen til å få inn noen gode treningstimer.

Den siste innspurten mot Norseman er i full gang, og det var helt konge å få hjelp av kyndig support. Sykkelen har fått en grundig overhaling og ulike strategier for konkurransen er diskutert.

De siste dagene har vi syklet i kulde, regn og motvind. Ja, det har vært kaldt! Men – det har vært kjærkommen trening, da jeg regner med at forholdene under Norseman vil bli en god blanding av alt naturen har å by på. Været skifter raskt og disse øktene har vært fine for å vurdere løypa og bekledning under ulike forhold.

Det ble regn også i går. Karakterbyggende vær, kan du trygt si. Jeg er så glad for at jeg fant vinterbekledning på salg i Alcudia i våres. Det har blitt hyppig brukt!

Faktisk ble jeg så våt og kald etter 2,5 time at jeg måtte ta telling i dusjen og vente en times tid før «overgangsøkten» kunne starte. Petra derimot viste at hun er en skikkelig viking og syklet videre. Jeg prioriterer helsa fremfor alt akkurat nå, og det var helt klart rett vurdering av meg å få mat og varm te i kroppen.

 
Jeg skjønner godt at vestlendinger er litt annerledes enn østlendinger. Har du sett naturen de har rett utenfor stuedøra!? Petra og jeg ble helt bergtatt på tur, og smilte fra øre til øre der vi syklet av gårde i regnet. For en plass!

 

Stor takk til Olav for flotte bilder og super sightseeing. Dette vil vi ha mer av 🙂 

 
  
Hardangerbrua, bratte fjell og den dype fjorden satte en flott ramme for en god dag. Å få dele den med Petra og Olav var prikken over i’en.

Dagen ble avsluttet med 10 km på Hardangerbrua med løpesko på beina. For en opplevelse! Vi ble knipset av ivrige turister og heiet på av turgåere. Og for en utsikt! Helt umulig å synes synd på seg selv når syra kom snikende. En liten titt utover eller oppover og vips var løpebeina raske og gode igjen. Herlig!

   

Vi blir enda noen dager til på Geilo, der vi utforsker løypa videre og sykler/løper utvalgte deler hver dag. Eidfjord har vi imidlertid ikke vært uti ennå. Ryktene sier 11 grader i vannet og jeg er spent på hva som skjer med svømmingen. Håper virkelig det blir et triatlon her om en drøy uke!

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s