Løp for en god sak i sommer!

Det er ikke ofte jeg som trener anbefaler noen å trene mer enn programmet sier. Jeg er en fast tilhenger av «heller en økt for lite enn en økt for mye» til vanlig. Men for en god sak kan jeg være med på å gjøre unntak.

Nå kan du nemlig ta utfordringen med å løpe én ekstra kilometer på trening og med det hjelpe et barn. Alt du trenger å gjøre er å løpe én ekstra kilometer neste gang du er ute og løper og laste opp en selfie/på Instagram og/eller Facebook med hastaggen #Duracellxtramile. For hvert opplastet bilde med denne taggen, donerer Duracell en vaksine til Unicef. Kampanjen varer ut helgen!

Nå startet vel kampanjen et sted der de bruker miles og ikke kilometer. Men jeg har fått bekreftet fra Unicef/Duracell at det i Norge teller med en ekstra kilometer så det er bare å sette i gang. Hvor mange vaksiner klarer du å donere?

Nå kan du donere vaksiner til barn i nød ved å løpe noen ekstra kilometer!
Nå kan du donere vaksiner til barn i nød ved å løpe noen ekstra kilometer!

Jeg har tenkt å starte allerede i dag. Vi skal ha teamsamling med Team Smartfish Fuji og hvis vi alle løper en ekstra kilometer (eller går for min del da) så blir det noen vaksiner i potten. Bli med du også, husk å tagge bildene og løp for en god sak i sommer!

En og en halv million barn dør hvert år av sykdommer som kan forebygges med vaksinering. Det er banale, men livstruende sykdommer som meslinger, røde hunder og stivkrampe. Ved å delta i #Duracellxtramile, kan du gjøre en forskjell. Så grip joggeskoene og smarttelefonen og bidra. Din ekstra kilometer betyr en vaksine til et barn i nød.

Du kan også følge kampanjen på Facebook.

Ta løpeskoene på og gjør noen ekstra kilometer for barn i nød. En ekstra kilometer gir en vaksine til barn i nød. Husk å tagge bildene dine med #DuracellXtramile
Ta løpeskoene på og gjør noen ekstra kilometer for barn i nød. En ekstra kilometer gir en vaksine til barn i nød. Husk å tagge bildene dine med #DuracellXtramile
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

2 kommentarer om “Løp for en god sak i sommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s