Ironman 70.3 Turkey 

Da jeg satt på flyet hjem fra Barcelona i går fikk jeg en mystisk melding på telefonen. «Gratulerer med Tyrkia» sto det. Jeg ble med ett nysgjerrig. Hadde jeg vunnet?!

På expoen i Calella hadde jeg nemlig levert inn navnet mitt i et lotteri for å få en gratis plass til Ironman 70.3 Tyrkia i oktober. Siden jeg ikke skulle fullføre i Spania, var det en god måte å prøve lykken for en sen avslutning på sesongen i stedet. Og jammen – her hadde de plukket ut min lapp av alle som lå i bollen!Humøret steg betraktelig der jeg satt på flyet hjem fra Barcelona og det som for min del hadde vært en litt bedrøvelig 17.mai helg – til tross for god svømming og avslapning generelt. Det er bare ikke slik jeg liker å gjøre mine konkurranser. Jeg liker å starte med full maskin, kjøre på videre og nå mållinjen vel vitende om at jeg har gitt alt. Vel, jeg får en ny mulighet i oktober! Halvdistansen i Tyrkia blir en god anledning til å se hva dette landet har å by på av triatlonfasiliteter. Gloria Sports Arena ser fantastisk ut, som et splitter nytt og enda større Club La Santa eller Playitas. Jeg vet at mange av dere sikkert har fordommer mot å drive sport i Tyrkia, men jeg har skjønt at det absolutt er verdt et besøk.

Jeg ser frem til å besøke Gloria Sports Arena!
Jeg ser frem til å besøke Gloria Sports Arena!

Helt siden en tyrker tok mot til seg i Haugesund for tre år siden og spurte: «Er du Fullfart Lingsom?» har jeg hatt lyst til å reise dit for å trene og muligens konkurrere. Han (Nuri heter han) fulgte meg på instagram og vi har holdt kontakten siden.

Nuri er en del av triatlonteamet rundt Gloria Sports Arena. Her er han i Haugesund under halvdistansen der for noen år tilbake.
Nuri er en del av triatlonteamet rundt Gloria Sports Arena. Her er han i Haugesund under halvdistansen der for noen år tilbake.

For et par uker siden ble han nesten drept da han ufrivillig møtte en lastebil mens han var ute og syklet (det kan skje i Norge og det kan skje i Tyrkia). Jeg ser frem til å treffe Nuri igjen, i mens kan du følge ham på @aslannuri på Instagram om du vil.

Sjekk ut konkurransen du også. Ingenting er så moro som å konkurrere med venner og kjente! Du finner godt med informasjon på Ironman 70.3 Turkey sine offisielle nettsider.Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s