Saltvann til frokost

Før et triatlon er det alltid lurt å svømme i løypa på samme tidspunkt som starten går. Da gjør du deg kjent med lysforholdene og ikke minst hvor sola står mens du skal svømme. Derfor sto vi tidlig opp idag for å hoppe i vannet akkurat kl 0705.Sola hadde ikke helt stått opp, men lyset var brukbart. Mye dønninger gjorde noen av Bøyene utfordrende å se, men det tok ikke lange tiden før vi hadde klart å time navigeringen på toppen av dem. Det var forfriskende godt å være tilbake i open water!Nye våtdrakter har vi også fått med på tur. Årets modell av 2XU X:3 satt godt og var som fløyel å svømme i. Det er vel første gangen jeg har hoppet i en ny drakt for første gang uten å få så mye som en bitteliten panikkfølelse, ubehagelighet eller tenkt på passform og vann i drakten. S/M passer rett og slett perfekt på min kropp! Nye paneler for høy albue var aldri i veien. Uvant i starten, men det gikk fort og greit fremover, selv om Jon ertet så godt han kunne med hai og barracuda underveis.Angret stort på at jeg ikke hadde GoPro eller telefon med til havs, for det var et fantastisk lys der ute. Jaja, dere får bare visualisere. Soloppgang, dønninger på stille hav og triatleter i fleng mellom bøyene der ute. Magisk!Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s