Ny sykkelbag i hus 

Det blir stadig mer reising i familien Fullfart. Etter et par år der vi har brukt sykkelkofferter kjøpt på Finn for en god stund siden, var det endelig på tide å skaffe oss noen nye. For vi ønsker jo å ta godt vare på syklene våre på tur. Spesielt når jeg er så heldig å få låne noen skikkelige beist av noen fartsvidundere.Lar ikke denne reise i hva som helst heller!


Vi har likt våre myke sykkelkofferter fra henholdsvis Scicon og Biknd godt, og ville gjerne fortsette med typen. Valget falt på Evoc Travel Bag Pro. Og siden vi begge har bursdag nå i mai var det god timing også. Vi fikk kjøpt to stykker og min snille mamma hentet dem i Horten. Just in time for bursdagsfeiring forrige søndag!Det gikk raskt å sette seg inn i hvordan de funker og førsteinntrykket er svært godt. Også den fargen da! Nå er begge pakket og klare for avreise til Barcelona i morgen tidlig 👍.Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s