Stilige barnesko fra Salming

Endelig er de her. Salming Speed for kids!

Det er ingen hemmelighet at jeg sponses av Salming. Og nå har endelig signaturmodellen Salming Speed kommet i barnestørrelser. Her hjemme har vi ventet på at minstemann kunne ta på seg samme sko som mamma og pappa. I dag var ventetiden over. Hentelapp lå i postkassen etter hjemkomst fra Mallorca og et par splitter nye Salming Speed Kid ble stolt hentet på Posten av poden selv. Prikk like som pappas!

Supertøff sko som nå finnes fra og med størrelse 32. Leveres med lisser fra størrelse 33.
Supertøff sko som nå finnes fra og med størrelse 32. Leveres med lisser fra størrelse 33. Foto: Salming

Skoene er nærmest en tro kopi av Speed-modellen for voksne. Lav dropp (5mm), ekstremt lette og med god markkontakt. Løpsfølelsen vet jeg ikke noe om (jeg har jo ikke testet den!), men er den lik våre Speed så er det tomler opp herfra. Magnus løp i hvert fall rundt som en virvelvind i stua og var litt skuffet over at han ikke fikk ta dem med ut i regnværet.

Vi har fått den minste størrelsen tilgjengelig, som er str 32. Den leveres med borrelås (det gjør også størrelsen et hakk over). Resten av barne- og juniorskoene leveres med lisser. For vår del er borrelås perfekt. Det er en stolt 5,5-åring som tar skoene av og på selv.

Skoene måtte rett på i det vi kom inn døra hjemme. De var lette å få på, satt godt (selv om de er litt store) og Magnus fikk raskt fart på seg der han sprang rundt innendørs.
Skoene måtte rett på i det vi kom inn døra hjemme. De var lette å få på, satt godt (selv om de er litt store) og Magnus fikk raskt fart på seg der han sprang rundt innendørs.

Ok, så er de litt store ennå. Magnus bruker strengt tatt 30 og 31 i sko. Men han vokser fort! Hvem vet, kanskje de passer perfekt i løpet av sommeren. Vi satser i hvert fall på det!

Er dette sko du kunne vært interessert i? Du finner dem hos Sportshoppen.no der de koster 649 kroner i størrelsene 32 til 36 og 799 kroner for juniormodellen i størrelse 36 til 39 1/3.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s