Årets beste transition bag?

I snart et halvt år har jeg gått, løpt, syklet, kjørt og flydd rundt omkring med denne hendige transition bagen fra Rudy Project. Den gir fast husly til alt mitt treningstøy. Med sine 46 liter er det plass til meste. Tre økter om dagen er ikke noe problem, her går både svømmetøy, løpetøy og sykkeltøy rett inn. Inkludert sko. Om ikke det var nok får jeg plass til våtdrakt også, det heter ikke transition bag for ingenting. Den skal romme alt du trenger til dine triathlonkonkurranser!
Jeg har hatt sekken med på alle mine treningsleire i vinter. Den passer perfekt til håndbagasje.
Jeg har hatt sekken med på alle mine treningsleire i vinter. Den passer perfekt til håndbagasje.
Det er ikke bare jeg som er fornøyd med denne multifunksjonelle sekken. Det var ikke uten grunn at den ble trukket frem som vinner av transition-bag kategorien som «Best Buy» av Triathlete Competitor tidligere i år. Og det til tross for at sekken er ganske dyr (veiledende 2199 kroner her i Norge). Her har nemlig produsenten tenkt på det meste.
Smarte rom, lommer med glidelås, eget våtrom og plass til hjelm er noe av det som trekker denne sekken opp for min del. Pluss at den sitter utrolig godt på ryggen!
Smarte rom, lommer med glidelås, eget våtrom og plass til hjelm er noe av det som trekker denne sekken opp for min del. Pluss at den sitter utrolig godt på ryggen! Foto: E-rudy.com

Noe av det jeg setter mest pris på (i tillegg til all plassen) er at den sitter godt på ryggen. Dessuten er den lett å transportere med rundt. I konkurranse sykler vi jo gjerne mellom skiftesoner og hotell etc, og med denne trenger du ikke bekymre deg for om alt får plass. Den har en ekstra bærestropp så du kan ta den med som en vanlig bag, men jeg har den alltid på ryggen. Den kan jo bli litt tung (sa jeg at den har plass til ALT?), men ikke noe en sterk rygg ikke tåler.

Sekken har også vært min faste følgesvenn som håndbagasje på alle flyturene mine. Det eneste problemet er at den har så mange rom og lommer at det tok noen turer før jeg husket å sjekke dem alle før sikkerhetskontrollen. For alt annet er lommene (med glidelås) smarte. De bruker jeg til nøkler, briller, sko, kremer, gels, bars, you name it. Som sagt er det også et stort rom til våtdrakten, solbrillene og et eget rom til hjelm (eller stropper du kan feste den med utenpå sekken).

Det er et stort rom med plass til våtdrakt og annet vått tøy du måtte ha før/etter konkurranse.
Det er et stort rom med plass til våtdrakt og annet vått tøy du måtte ha før/etter konkurranse.

For de glemsomme har produsenten trykket en egen pakkeliste for de ulike skiftesonene inni selve sekken, og de karakteristiske posene i blått, hvitt og rødt for hver skiftesone følger også med.

Du finner en hel video av sekken og hvordan den kan pakkes her:

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s