Tøffere enn toget

Forrige uke var grensesprengende. Gamle sannheter ble pulverisert. Jeg spiste dem til frokost. Og igjen til lunsj og middag. Jeg er tøffere, sterkere og tåler mer enn jeg trodde var mulig. Grenser er til for å brytes. Magien skjer utenfor komfortsonen.Jeg er sterkere enn jeg trodde!

Da jeg så hva Mads hadde planlagt for meg denne første uka på leir, trodde jeg ærlig talt han hadde tenkt å ta livet av meg. Faktisk måtte jeg spørre han ved et par anledninger om han hadde skrevet feil. Øktene var så lange og harde. Mye tøffere enn hva jeg tidligere har vært i nærheten av. Men nei, her var ingen skriveleifer.

Den gamle Kari hadde kanskje gitt opp bare ved synet av øktene. Så uoverkommelige virket de. Men den nye meg har lært at det gjelder å dele opp det umulige i passelige porsjoner. Jeg gaper over en del av gangen og spiser meg gjennom. Det har jeg gjort på trening i hele vinter, så hvorfor stoppe nå? Dette blir bare et litt større måltid 🙂180 kortintervaller i bakke sa du? Bring it on!

Så istedenfor å gi opp før start gikk jeg til verket med stor iver og pågangsmot. En utrolig digg følelse! Jeg var ikke redd for disse øktene, men hadde en iboende trygghet på at jeg kom til å klare det. En særdeles energigivende tanke i seg selv.Tomas hos Bertrand har hjulpet meg med mental styrketrening i vinter. vi har fortsatt et stykke igjen, men treningen har allerede gitt resultater.


Overraskende nok har det knapt kommet en negativ tanke underveis i øktene heller. Hele veien har jeg snakket positivt til meg selv. De mørke tankene som forteller meg at jeg ikke kan gjøre ting er så godt som borte. Jeg sier så godt som, for de kommer i blant. Men da vet jeg å skyve dem unna. Erstatte dem med positive fortegn. Det gir meg styrke.30x2km terskel? Alene? Null stress. Vondt ja, men umulig? Slettes ikke!

Nå har jeg skapt nye referanser for hva jeg tror er mulig å få til. Jeg har gjennomført en 35t-uke for første gang. Flere av øktene var monsterøkter jeg tidligere trodde var umulige å gjennomføre. Jeg har syklet lenger enn noengang før og kroppen er overraskende pigg (selv om hviledagen  i dag skal nytes med stolthet). Ømme legger, men ellers i god stand.Nok og riktig påfyll underveis har vært avgjørende for å tåle treningsmengdene.

Men jeg har ikke bare trent mer enn før. Jeg har også hatt familien med på leir. Og jeg har vært en skikkelig god mamma underveis. Tilstede. Det som tidligere har tappet meg for krefter har denne gangen foret meg med ny energi. Jeg har skiftet fokus rett og slett! Dette smilet har gitt meg uvurderlig påfyll av energi mellom slagene.

Det har blitt mang en kosestund med Magnus der vi har lest oss gjennom pingledagbøker og krigertanker. Jeg føler meg utrolig privilegert og heldig. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

2 kommentarer om “Tøffere enn toget

  1. Fantastisk!!!! Inspirerende!!! og aldri så lite skremmende.😜 Heier på deg hele veien😄😄👏👏👍👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s