Med familien på treningsleir 

Det er kanskje ikke det mest vanlige, men det er altså fullt mulig å ha med familien på treningsleir. Vi har noen år med trening i dette og så langt virker det som at årets «ferieleir» er den beste i rekken. Det går an å kombinere mye trening med kvalitetstid for familien.

Det er viktig for oss at Magnus får en god ferieopplevelse. Det betyr ikke at vi må ligge på stranden eller solsengene til enhver tid!

 

Vi har funnet en rytme som passer store og små, Magnus er ett år eldre og vi bor på et sted vi har vært flere ganger før. Det gjør alt tryggere, raskere og lett tilgjengelig. Sunwing Alcudia på Mallorca anbefales varmt til alle som vil reise på en aktiv ferie med familien! (Og ja, vi har betalt turen selv).

Slitne mammabein får også hvile når Magnus stolt viser dagens fangst.

Det er for øvrig ikke bare jeg som trener. Jeg får mine 3-7 timer om dagen, men Kristian får minst et par timer daglig han også. Vi bytter på og benytter oss av treningsmuligheter når det plutselig dukker opp en liten time her og der. Det handler om å være forberedt. Spesielt for Kristian sin del, da hans trening tilpasses min hverdag på leir.

Stor stas å hjelpe til med solkremen!

En rytme er viktig for store og små, og vi har noen rutiner vi setter pris på for å sørge for at det blir skikkelig feriefølelse:

  • Vi har samling i sengen om morgenen. Det er luksus å ha tid sammen på morgenen, veldig uvant for oss. Jeg løper som regel ut døra halv syv hver morgen hjemme.
  • Vi spiser frokost og middag sammen. Gjerne lenge! Før frokost har jeg gjerne løpt eller svømt. Etter frokost er det som regel flere timer på sykkelsetet.
  • Kristian og Magnus er aktive med sitt mens jeg sykler. Når jeg kommer tilbake fra tur blir det høytlesning på solsengen men Kristian gjør sin trening. Kvalitetstid for Magnus og meg, og for Kristian!
  • Har jeg tre økter, gjøres den tredje før middag. Da er det aktivitetstid og lek for gutta. Vi har leid sykkel til Magnus og den brukes flittig.
  • God tid til middag, leking med Lego og høytlesning før leggetid.
  • Og kanskje det viktigste, vi har «familiemøte» hver dag hvor vi forteller Magnus hva som skal skje, hva vi skal trene og spør hva han har lyst til å gjøre. Det gjør alt forutsigbart. So far, so good!
Ferie for oss er å være sammen på tider vi normalt ikke er sammen. Nyte kvalitetstid på morgenen og bruke ekstra lang tid på måltider. Rett og slett luksus!

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

2 kommentarer om “Med familien på treningsleir 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s