Smarte regler for trening på ferie

Å trene på familieferie er ikke noe problem, det gjelder bare å følge noen enkle regler.

Vi liker aktive ferier. Det er ikke noe problem så lenge vi planlegger godt. Vi får begge trent mye, samtidig som vi får oppleve ting sammen - som en aktiv familie.
Vi liker aktive ferier. Det er ikke noe problem så lenge vi planlegger godt. Vi får begge trent mye, samtidig som vi får oppleve ting sammen – som en aktiv familie. Her fra Kypros i 2013.

Tren om morgenen. Det går fint an å trene to-tre timer før kl 10 om det trengs. Da er du ferdig trent og klar både mentalt og fysisk (etter frokost nummer to) til å være sammen med familien.

Hold avtaler. Er planen å sykle i tre timer, så hold deg til tre timer. Familien må kunne stole på at du er tilbake og ferdige med treningen til avtalt tid, slik at dere får gjort andre ting sammen. Blir du for sen, gi beskjed før du er for sen. Forsinkelser over et kvarter godtas ikke, med unntak av tekniske eller fysiske uhell på veien. Gi da beskjed.

Tren rundt eller etter barnas leggetid. Det går fint an å trene noen timer fra 18-20 mens den ene legger barn. Vi har kanskje spist middag tidlig, eller så lager vi et noe senere måltid for oss voksne når treningen er ferdig. Eller så blir det rester på den som trener sent. Ingen sure miner her, vi er uansett glade for å få trene.

Vær fleksibel. Planlegg dagene på ferie. Gi beskjed om hva som ønskes gjennomført av trening, og planlegg det inn. Det løser seg alltid.

Ja takk til en aktiv ferie. Gjerne for liten og stor!
Ja takk til en aktiv ferie. Gjerne for liten og stor!
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s