Team Smartfish Fuji!

Endelig er vi i gang! Team Smartfish Fuji hadde kickoff denne uken, og det er med stor glede jeg kan presentere et nytt lag med mange glade mennesker i særdeles spreke farger.

For en herlig gjeng! Gleder meg stort til å være en del av dette teamet for sesongen 2015. Foto: Henriette Tronrud.
For en herlig gjeng! Gleder meg stort til å være en del av dette teamet for sesongen 2015. Foto: Henriette Tronrud.

Tirsdag var store deler av laget + sponsorer samlet til infomøte i Smartfish sine lokaler i Forskningsparken. Og om ikke draktfargene gir hudtonene våre noen fordeler så kommer vi til å synes godt når vi skal svømme, sykle og løpe oss gjennom sesongen 2015!

Teamet er todelt. Vi har et elitelag bestående av Per Morten Ellingsen (3.plass på Norseman i fjor og allerede kvalifisert til Ironman-VM på Hawaii til høsten), Jon Thorp (vinner av ironmandistansen Rat Race City to Summit 2014) og meg selv. Vi har prestasjonsmål og forpliktelser knyttet til våre deltagelse i teamet.

Med oss har vi i underkant av 30 glade triatleter som på hver sin måte fortjener plass på laget. Her står idrettsglede og samhold i fokus. Vi ønsket å ha med oss kulturbærere og gode forbilder som viser at de nyter sporten vår og det å utøve idrett – uansett nivå.

Jeg gleder meg stort til å være en del av et lag i år. På tvers av klubb skal vi støtte hverandre, heie og glede oss over at vi får lov til å være med og forme sporten slik vi vil ha den. Derfor har vi også innført etiske regler som gjelder for alle på teamet. Du finner reglene på vår Facebook-side, følg oss gjerne!

Vi kommer til å delta på flere konkurranser fremover. Jon og jeg starter med Ironman 70.3 Barcelona allerede 17.mai før vi skal være med på Utö Swimrun 31.mai. Per Morten kjører Ironman 70.3 Italy 14.juni og vi er flere som skal ned til Hove triatlon samme dato. Deretter går det slag i slag med Kon-Tri, Østfold Tri, Ironman 70.3 Haugesund, TriQuart, Norseman og så videre.

Vi håper du vil heie oss frem når du ser oss på trening eller i konkurranse denne våren og sommeren! Foto: Henriette Tronrud.
Vi håper du vil heie oss frem når du ser oss på trening eller i konkurranse denne våren og sommeren! Foto: Henriette Tronrud.

En stor takk til våre sponsorer må også til. Spesielt til Smartfish som har trodd på prosjektet fra starten av. De tok sjansen og hoppet i dette med oss. Birk Sport (Fuji) har stilt opp med sykler til elitelaget og fortjent fått navnet sitt på trøya med gode rabatter til hele teamet. Henning hos Filet Design har laget spenstig teamtøy som er produsert hos Trimtex. Det er så populært at ekstrabestillinger forlengst er lagt inn. Salming Norge forsyner oss med suverent skotøy, 2XU med våtdrakter og kompresjonstøy, Rudy Project sørger for at vi har godt syn og hjelmer av god kvalitet. I tillegg har vi fått gode avtaler med Stabækklinikken, Terskeltrening, Unaas Cycling og Swimshop.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s