Hvile funker

Etter en måned på rimelig flatt batteri er det godt å kjenne at kroppen lades litt etter litt. Å møte solstrålene om morgenen på vei til jobb og trening, det er fantastisk. Det er ikke noe stress å stå opp tidlig når mørket endelig har gitt slipp!

Disse tidlige vårdagene er så herlige, og jeg er heldig som får nyte noen av dem utendørs. Midt på dagen til og med, når de fleste andre sitter bak automatiske blendere og jobber. Nå jobber jo jeg også, men det er litt andre arbeidstider som svømmetrener.

I dag kjente jeg virkelig at energien begynner å komme tilbake. Det har flere årsaker. Vi har kjøpt ny seng, og jeg sover bedre enn i den gamle. Jeg har gjort endringer i treningen min de siste ukene, hvilt mye mer enn vanlig og kjører på med en tung dag og en lett dag gjennom uken. I tillegg har jeg hatt to hvileuker på fire uker, mot én normalt. Hvile funker. Og sammen med søvn, kosthold, noen gode samtaler og litt mer overskudd har det ført til bedre humør og mer energi. Da er Kari en happygirl ganske fort 😊.

For å samle enda mer krefter har jeg valgt å trekke meg fra NM Masters (svømming) som går i Oslo i helgen. Det er liten vits i å presse meg gjennom to konkurransedager når jeg kan ta en hel hviledag og bruke viktig tid med familien isteden. Det er min prioritering i en hektisk og egosentrisk hverdag der livet konstant spinner rundt trening, jobbing, spising og hvile. Jeg ser frem til å bruke litt av det gryende overskuddet på de som står meg nærmest, fremfor å kaste det bort i en varm svømmehall.

Dagens trening var for øvrig ikke av det lette slaget. 100 kortintervaller på rulla, etterfulgt av 10 km løp i det nevnte solskinnet. Nå venter jeg på barnevakten og en tung styrkeøkt før jobb i kveld, den hviledagen i morra kommer godt med! Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s