Mine lunsjfavoritter

Trener du mye må du få i deg mye næring. Sånn er det bare. Heldigvis for meg er jeg glad i mat og hjemme hos mamma vet alle hva en «Kari-porsjon» er. Nå som treningsmengden er økt betraktelig, går også matinntaket opp. Så langt det går prøver jeg å få i meg de nødvendige kaloriene ved hjelp av sunn og næringsrik mat. Frukt, grønt, egg, fisk, kjøtt, meieriprodukter samt nøtter, frø og bær. Det krever litt mer planlegging enn bare å smelle sammen noen skiver med sjokoladepålegg, men det gjør meg ingenting. Så har jeg Smartfish og Nutrixxion i bakhånd når det trengs.

En av mine favoritter er helt klart bananpannekaker. De er superenkle å lage, metter lenge og sitter ikke tungt i magen. Omelett med skinke,ost, avocado og salat er en annen gjenganger, for ikke å snakke om min powermüsli som spises nærmest døgnet rundt her i huset. Mat proppfull av næring som gir meg de byggeklossene jeg trenger for å lage en sterkere versjon av meg selv – hver eneste dag.

I dag ble det bananpannekaker med en dæsj proteinpulver i. Det bruker jeg svært sjelden, men etter en time på mølla og en time i styrkerommet kommer det godt med før jeg skal sitte nærmere tre timer på rulla. 3 egg, 1 banan, 1 skje proteinpulver, 1 hel mango, noen store jordbær og en håndfull mandler ble det. Ser det ikke godt ut? Og ja – alt sammen er til meg!

Mye og mettende mat proppfull av næring. Akkurat sånn jeg liker det!
Mye og mettende mat proppfull av næring. Akkurat sånn jeg liker det!
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

4 kommentarer om “Mine lunsjfavoritter

  1. Those banana pancakes look amazing!! I can’t wait to whip up an order this weekend. Definitely throwing some mango on top. Tropical thoughts to warm me up during the winter. Thanks.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s