En time i Drammen

Bedre med en dram i timen enn en time i Drammen? Ikke hvis du er svømmer eller triatlet! Byen har et av de flotteste badeanleggene jeg vet, og her er det vel verd å bruke en halv dag om du har anledning. Velorganisert og smart lagt opp er det også. De har til og med forslag til treningsprogram hengende på ei tavle på kanten. Men prisen på 140 kroner for voksne er drøy, spesielt hvis du bare skal være der de 90 minuttene det normalt tar å svømme ei økt.

Fiks ferdig svømmeprogram får du ved Drammensbadet. Kjekt å ha når kreativiteten (eller kunnskapen) svikter. Det holdt med 2200m for meg!
Fiks ferdig svømmeprogram får du ved Drammensbadet. Kjekt å ha når kreativiteten (eller kunnskapen) svikter. Det holdt med 2200m for meg!

Hviledag sto det på min plan. Faktisk ingen trening planlagt overhodet. Det betyr gjerne en hel haug med andre ting å gjøre, feks jobbing, blogging og planlegging. Denne mandagen var intet unntak. For et par uker siden fikk jeg nemlig en forespørsel om å være med på en fotoshoot. Det hørtes gøy ut, tenkte jeg.  Rett inn i rekken av «Kari gjør ting hun ikke kan». Jeg liker jo utfordringer, og tar det som et kompliment at noen vil bruke meg i en reklame. Så får det heller være at det er noe ukomfortabelt å bli tatt bilde av i badedrakt. Selv om jeg gjør det stadig vekk på Instagram, så er det på egne premisser, mens dette oppdraget jo var regissert av andre.

Høyt oppe over Drammensbadets innbydende anlegg tok vi bilder i dag.
Høyt oppe over Drammensbadets innbydende anlegg tok vi bilder i dag.

Poseringen gikk overraskende greit. Men svetten silte og det var godt å få svømt en halvtime rolig da alt var ferdig. Valgte et av de nevnte programmene og fikk inn drøyt 2000 m på en halvtime. Jeg har blitt veldig glad i å svømme helt rolig!

Forresten så har Drammen en super kiropraktor å by på. En av mine svømmekunder, Hans Christian Eriksen, tok i mot meg på kort varsel og fikk løsnet noen punkter som har sittet fast litt for lenge. Satser på at det gir meg lavere skuldre og bedre søvn fremover. Tjo hei!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s