Hårete mål for topp innsats

Jeg har mål om å vinne flere swimrun konkurranser i år. Ikke alene såklart, for i swimrun er det laginnsats som gjelder. Med meg på laget har jeg Jon Thorp og nå er vi endelig i gang med treninga – sammen!

Her ble vi jo nesten litt for tette, men greit å trene på det også!
Noe av det vi trener på er å svømme ved siden av hverandre. Heldigvis er vi ganske samkjørte teknikkmessig, men her ble vi jo nesten litt for tette. No harm done!

Om et par uker vet vi om eliteplassen i verdensmesterskapet «Ö till Ö» er sikret også i 2015. I fjor fikk vi den gledelige beskjeden om direkte kvalifikasjon, men som kjent ble det ingen swimrun start på Team Smartfish i 2014. Beinbrudd går ikke å kombinere med 10.000 meter svømming og 65 km løp på en dag.

I år er vi friske og raske, og krysser fingrene for at vi forblir slik ut sesongen. Satser med ny giv og har så klart søkt om plass igjen. Vi skal være bedre forberedt, bedre trent og mer samkjørte enn før. Målsettingen er jo den samme – å vinne Ö till Ö 2015 i Mixed-klassen. Vanskelig, ja. Men absolutt ingen umulighet! Det gjelder å drømme stort og sette seg hårete mål for å holde motivasjonen og innsatsen på topp.

Å trene mye sammen blir avgjørende for at teamet skal fungere optimalt. Vi må lære hverandre å kjenne, på godt og vondt. Tørre å slite sammen, forske på ulike løsninger og bli samkjørte der vi skal svømme og løpe side ved side time etter time. Det er en jobb vi ser frem til, for både Jon og jeg har funnet ut at vi gjør hverandre bedre. Slett ingen dårlig egenskap for et team!

I dag ble det intervaller på Hundsund Bad. Med felles trener blir mange av øktene de samme og vi skal gjøre så godt vi kan for å få til slike fellesøkter hver uke. Hovedserien vår var 4x(50/100/50/100/50/100/50) on 50/1.40. Farten var høyere enn på lenge, noe som ga god selvtillit. Det var mye smil og high fives underveis!

Siste settet svømte vi sågar side ved side. Vi er begge svømmere «fra gammelt av» og må trene på å ligge tett og svømme synkront. Synes egentlig vi har blitt ganske flinke. Om et par uker stikker vi på treningsleir til Spania. Bo og trene sammen i en uke, det blir spennende! Gleder oss til å dele fortsettelsen med dere 🙂

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Hårete mål for topp innsats

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s