Paces av norgesrekordholderen

Marlen Aakre ligger utslått på tartanen etter siste tøffe 300 meter av ti. Jenta som i sommer tok gull i junior NM og bronse i senior NM på 400m hekk er full av melkesyre. Hjertet slår hardt og magen pumpes ut og inn der hun gisper etter luft. Ok, så ble det kanskje ikke den aerobe 10×300 serien som var tenkt, og Wang-trener Bo Breigan rister litt på hodet fra sidelinja. Så smiler han bredt og ler. Han skjønner at det er innmari vanskelig å holde igjen.

Det er jo ikke hver dag jeg får pace av en norgesrekordholder! forsvarer hun seg.

Marlen har juniorgull og seniorbronse i NM på 400m hekk. Et stort talent vi kan glede oss til å se mer av fremover.
Marlen har juniorgull og seniorbronse i NM på 400m hekk. Et stort talent vi kan glede oss til å se mer av fremover.

Marlen slapp nemlig å løpe intervallene alene. Etter de tre innledende rundene flerret Quincy Douglas av seg langbukse og genser for å være fartsholder for det lovende talentet som har U-23 EM i Tallinn som årets hovedmål. Quincy har fortsatt rekorden på 400 meter og holder seg godt tross 93 kilo på den 192 cm lange kroppen. Tydelig kjørt etter økta og mektig imponert over Marlen som avsluttet siste på under 49 sekunder.

Slitne, men veldig fornøyde både Quincy og Marlen etter kveldens innsats.
Slitne, men veldig fornøyde både Quincy og Marlen etter kveldens innsats.

– Dette lover bra for den forestående sesongen, fastslår Douglas. Fredrikstadjenta smiler og håper på det samme. Ny pers er innen rekkevidde og jeg kan bare beundre løpeteknikken og de sterke beina som galant spretter bortetter det blå dekket. Snakk om drømmebein! Jeg roser dem opp i skyene til Bo som blunker lurt og konstaterer at «løpere får sånne bein vet du!».

Bo Breigan har sjetteplass på rankingen over landets raskeste 800-meterløpere.
Bo Breigan er trener på Wang Toppidrett i Fredrikstad. Han har sjetteplass på rankingen over landets raskeste 800-meterløpere.

Å? sier jeg og spør pent om å få lære. Bo var ikke vond å be. Han har allerede gitt meg fire øvelser som skal få meg et skritt nærmere toppen. Dem får du vite mer om i morgen!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s