Sterk avslutning på 2014

Det er utrolig godt å være i gang med normal trening igjen. Og når det først startet, ja da satte vi opp dampen betraktelig. For en avslutning på året det ble. Etter å ha gått for halv maskin og mindre enn det er jeg endelig tilbake. Treningsdagboka sier 88 gjennomførte treningstimer i desember, det er mye mulig ny rekord for meg noensinne! At jeg har fått til dette uten å være fullt tilbake på løp, synes jeg er ekstra motiverende.

Samtidig skal vi passe oss for å kun fokusere på treningstimer. Det er ikke slik at den som trener mest automatisk blir best. Det gjelder å være smart oppe i det hele. Det hjelper ikke å klokke time etter time hvis det ikke er en hensikt bak arbeidet som legges ned.

For min del har desember måned bestått av veldig mye sykling. For å tåle økt treningsmengde har jeg faktisk svømt litt mindre enn vanlig (men desto hardere!) og all løping er gjort i sneglefart. Fysioterapeuten er på meg og hyler om restitusjon og hvile som viktige elementer i treninga – noe jeg er sikker på at treneren har fått med seg også. Jeg har hatt fire helt treningsfrie dager denne måneden og noen flere halve hviledager (kun rolig svøm eller styrke). Men på treningsdagene er det full innsats – gjerne 4-5 timer per dag fordelt på tre økter.

Motivasjonen er på topp, treningsviljen er stor og foreløpig ser det ut til at kroppen takler treningen. Nå ser jeg frem til en uke på Lanzarote sammen med svømmerne og friidrettsutøverne på Wang Toppidrett. Du vil få lese mer om dette de nærmeste dagene – når jeg reiser ned som blogger/journalist for å lære mer om hvordan de trener og lever som idrettsutøvere og elever i den videregående skolen – samtidig.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s