Inspirerende treningsdag på triatlonleir

Vi er vel fremme på Gran Canaria og Sunprime Atlantic View! Ving Norge sin første triatlonleir er godt i gang og jeg har allerede lært en hel masse. For å ha med 16 glade mosjonister på treningsleir med ulik bakgrunn på ulike nivå er helt klart en utfordring. Men det er også en kjempemulighet. Mye takket være de utrolig positive, inkluderende og lærevillige deltakerne som er med. For jeg vet godt at det å delta på en slik leir kan være tøft nok. Spesielt hvis du aldri har syklet i gruppe før (eller brukt en landeveisykkel overhodet), eller aldri har krålet før.

Felleskapet startet allerede i går. Sykler og kofferter sto på rekke og rad bortover gangen på hotellet. Alle hjalp til så godt de kunne. Slett ikke feil å skape nye vennskap over sykkelmekking!
Felleskapet startet allerede i går. Sykler og kofferter sto på rekke og rad bortover gangen på hotellet. Alle hjalp til så godt de kunne. Slett ikke feil å skape nye vennskap over sykkelmekking!

Da hjelper det godt at alle har vist seg å være løsningsorienterte, hyggelige og særdeles tilpasningsdyktige. Takk også til våre sponsorer som bidro med en super icebreaker, nemlig flotte gaver til en fin goodiebag. Det ble satt stor pris på!

Smartfish, Salming, Swimshop og Birk Sport har bidratt med produkter til goodiebag. Tusen takk skal dere ha! Foto: Jorunn Hauso.
Smartfish, Salming, Swimshop og Birk Sport har bidratt med produkter til goodiebag. Tusen takk skal dere ha! Foto: Jorunn Hauso.

Alle som er medhar sine styrker og svakheter, som hver enkelt er veldig klar over. Sånn er det jo gjerne å være triatlet. Sammen løser vi oppgavene og finner nye veier ut av gamle problemstillinger. Det digger jeg! Om ikke jeg har løsningene, er det noen andre som har tilsvarende erfaringer de gjerne deler. For en gruppe å ha med på tur!

Jentene som reiste fra Oslo tok seg en løpetur før resten av gjengen fra Haugesund, Bergen og Umeå ankom hotellet. Jeg er så heldig som får være trener for denne gjengen!
Jentene som reiste fra Oslo tok seg en løpetur før resten av gjengen fra Haugesund, Bergen og Umeå ankom hotellet. Jeg er så heldig som får være trener for denne gjengen!

I dag startet dagen med svømmetrening kl åtte. Sola hadde så vidt stått opp etter et par dager med storm, vannet i bassenget var ganske kaldt. Likevel var det ingen sure miner, til tross for ståpels og skjelving mens jeg viste og forklarte teknikk. Å lage rammer for en såpass vid gruppe har jeg gruet meg til, men etter dagens prøving og feiling er kursen staket ut for resten av uka. Sammen skal vi helt klart bli bedre triatleter!

Jeg rakk 1000 meter selv da de andre var ferdige. Nok til å holde vannfølelsen i sjakk denne første uka på leir.
Jeg rakk 1000 meter selv da de andre var ferdige. Nok til å holde vannfølelsen i sjakk denne første uka på leir.

Etter svømming og en god frokost (tidlig lunsj) var det klart for sykling. Nervøs stemning i laget der noen hadde sin første tur, mens andre var redde for at det ville bli alt for rolig. Mange hensyn måtte tas der vi skulle lære hverandres sykling å kjenne. Etter en halvtime med god spredning i feltet virket det som at gruppene fikk satt seg. Noen fikk en bra i3-økt, andre var knapt i sone 1. Alle var blide 🙂

Mangojuicen på Soria er viden kjent også utenfor Gran Canaria. Den var motivasjonen for mange i dag, og de ble ikke skuffet. Hit må vi tilbake !
Mangojuicen på Soria er viden kjent også utenfor Gran Canaria. Den var motivasjonen for mange i dag, og de ble ikke skuffet. Hit må vi tilbake !

Da Jerome og jeg syklet til Soria i fjor tok hele turen tre timer (65 km). I dag brukte vi alt fra 3.15 til 4 timer (ikke inkludert stopp). Det mest imponerende var jo at alle klarte det! Kanskje ikke så rart når jeg hadde skrytt mangojuicen opp i skyene? Kaja (fra Ving Norge) hadde sin første landeveistur og tok gledelig i mot noe gylne halvlitere på bardisken.

Juicen koster 4 euro, men er vel verd strevet (og prisen!).
Juicen koster 4 euro, men er vel verd strevet (og prisen!).

Vi er klare for flere timer og mer læring. Håper du vil følge oss den neste uka!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s