Trening i stressperioder

Her på bloggen har det vært stille en stund. Ikke fordi det mangler på ideer. Skisseboka er full. Ikke mangler det på vilje heller. For jeg elsker å skrive.

Det som skjer er at jeg har litt for mye å gjøre og må prioritere hva som skal oppta tiden min akkurat nå. På mandag har jeg eksamen på NIH, og jeg har valgt å fokusere tiden min på lesing, jobbing, trening og familie.

IMG_0648-0.JPG

For meg er det ekstremt viktig å få inn noen treningsøkter selv om stressnivået er høyt. Det blir ingen lange økter (det har jeg ikke tid til). Men det har blitt i hvert fall en time trening hver dag. Det roer nervene, samler tankene og gir meg bedre oversikt. Enkelt og greit. Dessuten gir det meg bøtter med motivasjon. Det er ikke noe vanskelig å lese målrettet i to timer når jeg vet at jeg får trene en times tid i etterkant.

IMG_0704.JPG
Jeg gjør det ikke bedre på eksamen om jeg sitter inne og leser i all ledig tid. Treninga har alltid vært en viktig del av studentlivet mitt, selv da jeg gikk på BI og ble siviløkonom. Det er en belønning oppi stresset som er vanskelig å erstatte med noe annet. Jeg kan virkelig kjenne i hele meg hvordan fokuser bare kommer og hjernen stiller seg inn når den vet at hvis den bare gjør jobben en stund nå, vil den få frie tøyler om litt. Jeg har løst mange problemer langs den svarte stripa gitt!

IMG_0791.JPG
Trening i stressperioder er også en humørboost. Det er jo ikke moro å sitte over bøkene hele tida! Å få slippe alt og bare være svett er en befrielse og en luksus.

Mitt råd til alle som har det fryktelig travelt i livet sitt: Ikke dropp treninga! Det vil gi deg energi, godt humør, oversikt og et pusterom. Du trenger ikke stoppe karusellen i timesvis. Det holder med 20-30 minutter. Bare stopp verden en liten stund så du kan la hodet gjøre noe helt annet. Prioriter heller vekk noe annet (blogging for min del) så du får tid til å ta den pausen. Helsa di vil takke deg senere!

IMG_0942.JPG
Her i Haugesund er det mørkt og kaldt nå før 07 en lørdag morgen. Men treningstøyet er på og jeg skal ut å løpe før det blir ti timer med fokus på barneidrett og Trener 1 kurs i Triatlon. For hvorfor stoppe på en trenerutdanning når det finnes flere?

IMG_0842.JPG
God lørdag!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s