Dørstokkmila er eliminert!

Da jeg våknet i morges var det et par grader og regn utenfor. Klokken var 07 og jeg hadde bestemt meg for å trene en times tid før frokost med familien og en lang dag på skolebenken. Da vekkerklokka ringte var det ganske digg å bare hoppe i shortsen, snøre på meg joggeskoene, skru på tredemølla og komme i gang!

Med tredemølle i hus slipper jeg tenke på å komme meg over dørstokken. For til tross for at jeg har en iboende egenmotivasjon for å trene, er det ikke alltid like moro når det er kaldt og dårlig vær utenfor. Dessuten er det en fordel i opptreningen av beinet å ha full kontroll på fart, stigning og ikke minst muligheten til å stå av dersom jeg kjenner at noe ikke stemmer i leggen. Heldigvis har alt gått på skinner så langt!

Jeg slapp å bekymre meg for regn og glatte veier i morges. Det var bare å hoppe på og komme i gang.
Jeg slapp å bekymre meg for regn og glatte veier i morges. Det var bare å hoppe på og komme i gang.

I dag ble det altså en morgenøkt, men siden tredemølla kom i hus har vi brukt den mest på kveldstid. Hovedsakelig til rask gange for min del (siden beinet må trenes opp sakte) på bra med stigning. Vi har hengt opp en TV på treningsrommet vårt også, og her har vi nå svettet oss gjennom flere Homeland-episoder. Kristian på rulla og jeg på mølla. Er det ikke det de kaller kvalitetstid?

TReningsdate på hjemmebane

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Dørstokkmila er eliminert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s