Bli med landslaget til Mallorca i påsken!

Landslaget i triathlon reiser til Mallorca i påsken, og du kan bli med! Jeg har vært så heldig å få være med landslaget på tur flere ganger. Det er like inspirerende hver gang. Hardt, lærerikt og utrolig artig. Nå er det din tur! Vi har 30 plasser tilgjengelig og håper du tar sats og blir med.

Triathlonleir Mallorca

Her vil du få muligheten til å svømme, sykle og løpe side om side med de aller beste triatletene vi har. Samtidig skal du få god anledning til å forbedre dine egne ferdigheter. Jeg skal være med som trener, det samme skal Mats Johansen. Han driver Get Robust og er blant annet trener for Lars Christian Vold (nr 2 i Norseman 2014).

Mats er en engasjert fyr med utrolig mye kunnskap. Han er en av mine forelesere på NIH og kommer til å bli min trener for 2015-sesongen. I år sørget han for å lose Lars Christian Vold frem til sterke resultater.
Mats er en engasjert fyr med utrolig mye kunnskap. Han er en av mine forelesere på NIH og kommer til å bli min trener for 2015-sesongen. I år sørget han for å lose Lars Christian Vold frem til sterke resultater.

Reisen arrangeres av Escape Travel, og turen går til Best Training Centre ved Colonia St. Jordi. Dette er et topp svømmeanlegg med 50-meters utendørs basseng. Vi har booket treningstid hver dag gjennom hele leiren. Det blir med andre ord et bra svømmefokus under oppholdet!

Dette er bassenget ved BEST swim centre. 10 baner på 50 meter i solskinn. Da gjør det ingenting at øktene blir lange :-)
Dette er bassenget ved BEST swim centre. 10 baner på 50 meter i solskinn. Da gjør det ingenting at øktene blir lange 🙂

Samtidig kan området by på en hel rekke veier som er flotte å sykle på. Da jeg var her 10 dager i fjor syklet jeg vel en ny rute hver eneste dag. Terrenget er lett og enkelt å navigere i, men det finnes også muligheter for mer krevende sykling for de som ønsker det.

Gode minner fra årets påskeleir. Gleder meg stort til å reise ned igjen - med deg!?
Gode minner fra årets påskeleir. Gleder meg stort til å reise ned igjen – med deg!?

Løpe gjør vi på mykt skogsunderlag like ved hotellet. Her finnes det flere merkede løyper med ulike lengder, perfekt for en kort økt før frokost eller noe lengre tur i løpet av dagen. Det legges også opp til fellesøkter (blant annet overgangsøkt og minitriatlon) med landslaget.

Reisedato: 29. mars – 7. april.

Pris: 11.800 kroner for fly, hotell, halvpensjon og all trening inkludert. Enkeltrom/transport/leie av sykkel kommer i tillegg.

Vil du benytte anledningen til å trene med og lære av de beste? Mer informasjon og påmelding finner du på Escape Travel sine nettsider.

Flott gjeng å være på treningsleir med

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s