Kom deg ut i høsten

Det er fantastisk høstvær ute. Sørg for at du får med deg frisk luft og noen solstråler (eller regndråper) mens du ennå kan! Plutselig er vinteren her med is og snø, bruk anledningen nå som fargene er på sitt beste.

Gårsdagens tur var av det kalde, men veldig fine slaget.
Gårsdagens tur var av det kalde, men veldig fine slaget.

Jeg er heldig som kan være ute på dagtid.  Selv midt i uka. Det er et privilegium helt klart. Ta i går for eksempel. Gradestokken viste 2 grader kl 07. Det var bare å kle godt på seg og vente til dagslyset hadde kommet frem. Jeg tok levering i barnehagen på veien og syklet av gårde mot Sørkedalen og Kikut derfra. Kaldt, ja – men definitivt godt! Nydelige høstfarger over alt og nesten ingen andre i marka. 54 kilometer og nesten tre timer ble det. At terrengsykling (eller grus i dette tilfellet) er glimrende offseason-trening og moro i seg selv var bare bonus. Har du anledning, så kom deg ut på tur!

I helgene tar jeg gjerne familien med ut på tur.
I helgene tar jeg gjerne familien med ut på tur.

Lange gåturer har jeg også begynt med. Gjerne med familien på slep. Ikke hver dag, men når kropp og sjel føler for litt påfyll har jeg ingen problemer med å gå en tur på rundt en mil. Deilig med solskinn og frisk luft – uten å måtte pese meg gjennom intervaller eller tenke på intensitetssoner. Da lar jeg bare tankene flyte og nyter! At det er god opptrening for leggen er jo en ekstra motivasjon til å holde på.

Forrige helg gikk vi Mørkgonga sammen. En to timers tur som passer for de fleste.
Forrige helg gikk vi Mørkgonga sammen. En to timers tur som passer for de fleste.

Når jeg sykler blir det ofte til at turen går mot Kikut og videre inn mot Hakloa eller Langlia. Gåturene legger jeg gjerne mot Bogstadvannet, rundt Sognsvann eller til Ullevålseter. Vær og vind og anledning bestemmer. Det viktigste er jo tross alt at jeg kommer meg ut 🙂

Flotte farger i marka nå. Kom deg ut og nyt høsten mens den ennå er her!
Flotte farger i marka nå. Kom deg ut og nyt høsten mens den ennå er her!
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Kom deg ut i høsten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s