Organisert svømmetrening for triatleter

Så har det endelig skjedd. Oslo Idrettslag Svømming har tatt mot til seg og startet opp en egen treningsgruppe for triatleter. Med meg som trener! To kvelder i uken vil det nå tilbys organisert svømmetrening på Sogn Bad.

Tilbudet gis foreløpig til de av dere som allerede er gode til å svømme – men som ikke er gode nok til å få plass på de ulike mastersklubbene som finnes i hovedstadsområdet. Svømmer du den olympiske distansen på rundt 25 minutter (eller sprintdistansen på 12 min) og/eller kan holde 1.40-fart eller raskere på 100 metere på trening? Da er dette gruppa for deg!

Treningen starter allerede uke 41 (7.oktober) så her gjelder det å melde seg på. Grunnet bassengkapasitet er det et begrenset antall plasser (maksimalt 15). Prisen for høstsemesteret er 4.500 kroner. Da får du 20 treningsøkter med fullt program og tett oppfølging av meg på kanten. Mye billigere enn å booke meg som PT 20 ganger!

Planen er å øke tilbudet til også å gjelde dere som svømmer saktere. Foreløpig er det ikke nok bassengkapasitet til dette, og for å holde nivået jevnt nok til at hensiktsmessig trening kan gjennomføres har vi sett oss nødt til å sette et tidskrav for deltakelse. For at resultatet skal bli best mulig for deltakerne er det viktig at man svømmer nokså jevnt i samme bane.

OI Svømming jobber med å skaffe flere baner for å opprette flere plasser. Ønsker du å være med i en slik gruppe når kapasiteten økes, ta kontakt med Oslo Idrettslag på post@oi-svomming.no.

Påmelding gjøres til: post@oi-svomming.no

Treningstider: Tirsdager kl.20:00 – 21:00 og torsdager kl. 20:30-21:30

Pris: 4 500 kroner for høstsemesteret (20 økter)

Jeg håper å se deg på trening! Har du spørsmål eller lurer på om du passer inn i en slik gruppe? Spør meg da vel, så skal jeg gi deg en ærlig tilbakemelding.

Svømming på Domus

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s