Rask kveldstur – super trening

Det er på tide å slå et slag for helt vanlig hverdagsmosjon. Som en rask spasertur for eksempel. Det er undervurdert trening! Du trenger nemlig ikke bli svett og ta på treningstøy for å få en god økt. Alt som behøves er gode sko og vanlig tøy. Og husk for all del refleksvesten om du går kveldstur slik jeg har begynt med. Det mørkner rask og vi synes dårlig uten lys av noe slag. Jeg er veldig fornøyd med min neongule vest med Salming-logo i refleks foran og bak.

IMG_0153.JPG
Rakk du ikke trening, eller kanskje du ikke orket? Ta en gåtur isteden! Eller er du skadet (som meg) og kan ikke løpe? Da er gåing fantastisk god trening, gitt at du holder på en stund. Går du en times økt gjør du underverker for kroppen.

For tredje kvelden på rad har jeg gått en rask tur på 7-8 km. Det bruker jeg en drøy time på (70min). Utrolig deilig å kjenne beina flyte uten smerter, selv om jeg må vente enda noen dager med å løpe. Greit å venne kroppen til rask gange først!

IMG_0154.JPG
Så fort Magnus har sovnet, piler jeg ut døra. Turen går opp mot Røa til Bogstadvannet og tilbake. Jeg rekker akkurat solnedgangen mens jeg går, et fantastisk skue nå som vi har så fint vær.

IMG_0152.JPG
Beinet mitt blir sterkere for hver dag som går og løpingen er bare noen dager unna. Men inntil det – så går jeg fort, fort, fort og koser meg på tur!

IMG_0111.JPG

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s