Bli med på treningsleir til Gran Canaria!

Nå kan du bli med meg og Ving Norge på triatlonleir til Gran Canaria første uken i desember. Her får du en uke viet til svømming, sykling og løping i solfylte omgivelser!

Svingete sykkelveier på Gran Canaria

Jeg har samarbeidet med Ving Norge i ett år allerede, men da på egen hånd for å skrive om treningsmuligheter ved noen av deres destinasjoner. Neste gang jeg reiser får du anledning til å være med! Stadig flere vil nemlig trene på ferie. Treningsreiser øker i antall og popularitet og triatlon er i vinden som aldri før. Dette har Ving fulgt med på. Etter å ha arrangert en «normal» treningsreise i vår, ønsker de nå å arrangere en ren triatlonleir for deg som vil bruke en uke før jul til å finpusse svømmeteknikk, sykkelkapasitet og bli en bedre løper.

Jeg har sagt ja til å være med som instruktør, og med meg på tur får jeg også Hans Daugaard Nilsson (min trener de to siste årene) og Jerome Debard (triatlon- og svømmetrener). Dette blir en super mulighet for alle dere som vil ha sol, varme og noen ekstra treningstimer før jul.

Gran Canaria er kjent for sine mange fine veier og mange bakker. Jeg storkoste meg på 14-dagers leir her i fjor!
Gran Canaria er kjent for sine mange fine veier og mange bakker. Jeg storkoste meg på 14-dagers leir her i fjor!

Vi legger opp til at leiren skal passe for ulike nivå. Enten du er ny i sporten eller en dreven triatlet, gir vår triatlonleir deg sjansen til å yte ditt ytterste og jobbe mot dine personlige mål. Planen er å tredele gruppen på sykkel, samt å ha minst to grupper på svømming. Det vil bli god anledning for alle til å forbedre sin svømmeteknikk spesielt. Vil du ta et jafs i vannet i vinter, anbefaler jeg deg sterkt å melde deg på. Hans vil lære deg god løpeteknikk og jeg vil sørge for at du kan noen effektive stabilitets- og coreøvelser før du reiser hjem.

Veiene på Gran Canaria holder god standard og det er et hyggelig å sykle her.
Veiene på Gran Canaria holder god standard og det er et hyggelig å sykle her.

Vi skal bo på eksklusive Sunprime Atlantic View mellom Playa del Ingles og Maspalomas. Her får du mulighet til restitusjon og velvære mellom treningsøktene med en egen spa-avdeling og en restaurant som serverer særdeles god mat. Hotellet ligger i gangavstand fra svømmehallen vi kommer til å bruke. Jeg har besøkt anlegget, noe du kan lese mer om i dette innlegget.

Svømmebassenget i San Fernando har seks baner og flotte forhold. Her er det heller ikke bare ett, men to 25-meters basseng, og de ligger i gangavstand fra hotellet. Vi har booket tid og ser frem til å gjøre deg til en bedre svømmer!
Svømmebassenget i San Fernando har seks baner og flotte forhold. Her er det heller ikke bare ett, men to 25-meters basseng, og de ligger i gangavstand fra hotellet. Vi har booket tid og ser frem til å gjøre deg til en bedre svømmer!

Gran Canaria er kjent for flott sykkelterreng, og med treningsbasseng nær hotellet og løpetrening før frokost ligger alt til rette for å hente inspirasjon til trening gjennom vinteren. Jerome og jeg var så heldige å få tilbringe to uker i dette området på akkurat samme tid i fjor. Vi hadde perfekte forhold, syklet i kort/kort hver dag og rakk alltid hjem før eventuelt regnvær satte inn.  Vi er godt forberedt med tanke på valg av sykkelruter og andre treningsmuligheter i området. Dessuten vet vi hvor den beste iskremen er, og jeg gleder meg til å drikke juicen på Soria igjen!

Jada, tredje juicen så langt. Mango er godt.Noe av det beste med turen (i tillegg til at du får meg som trener såklart!) er at du kan reise fra flere byer i Norge. Avreise skjer lørdag 29.11 fra Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger, Haugesubd, Tromsø og Ålesund. Prisen for en hel uke inkludert fly, all trening, frokost og fem middager er 10.695 kroner. Da får du full tilgang på oss trenere, foredrag om ernæring og treningsplanlegging samt tilrettelagt trening og personlig oppfølging underveis. Transport av sykkel eller leie av sykkel kommer i tillegg. For påmelding og mer informasjon om denne leiren, gå til Ving sin informasjonsside triatlonleir på Gran Canaria. Det er et begrenset antall plasser, så ta et familieråd og meld deg på nå!

Trenger du mer inspirasjon før avreise, anbefaler jeg at du sjekker ut mine innlegg fra reisen hit i fjor.

Sykling på Gran Canaria

Treningssenter på Sunprime Atlantic View

Morgenløp før frokost

Da bodde jeg på et annet hotell, men besøkte Sunprime Atlantic View for å trene styrke (flott treningsrom) og gjøre yoga (egne SATS-timer på hotellet!).

Sunprime Atlantic View har eget spa, og jeg besøkte det i fjor. Gode behandlinger og super avslapning for sår muskulatur.
Sunprime Atlantic View har eget spa, og jeg besøkte det i fjor. Gode behandlinger og super avslapning for sår muskulatur.

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

6 kommentarer om “Bli med på treningsleir til Gran Canaria!

  1. Jeg er helt dårlig etter å være med på dette, men må se ann økonomien en liten mnd til! så krysser fingre og tær for at det ikke blir fult innen den tid :S 😀

    1. Hei, da krysser jeg sammen med deg og håper at du får det til så du blir med. Tror det blir en helt super leir med masse god stemning, smart trening, inspirasjon og motivasjon til resten av vinteren. Hva med å ønske seg noen tidlige julegaver…?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s