Pulsbelte med farge!

Hjemme hos oss skjer det ganske ofte at vi «sloss om pulsbeltet». For når alle beltene er svarte, og hver klokke er koblet til ett enkelt belte, hvilket er egentlig mitt? Med Garmin 910 XT-klokkene har vi forsøkt å lage kjennemerker på beltene, slik at vi slipper ergrelsen over at pulsen ikke slår inn (æsj, jeg tok Kristians belte). Det har fungert sånn passe.

Nå slipper vi den irritasjonen, for Polar har jammen klart å lage pulsbelter i ulike farger! Snakk om smart for en familie der flere trener aktivt. En farge til hver 🙂 Passer for øvrig for oss andre også, som bare liker å skille oss ut. Jeg bestilte mitt i forrige uke og fikk det levert på døra i går (kjøpt og betalt helt selv, ikke et sponset innlegg!). Valgte selvfølgelig oransje, siden det er en av mine absolutte favoritter. Gjerne i kombinasjon med blått, så nå må jeg kanskje skaffe meg den blå Polar V800-klokka også etter at min svarte testversjon er sendt tilbake til Polar.

Oransje passer meg perfekt!
Oransje passer meg perfekt!

Pulsbeltet finner du i rosa, blått, oransje, hvitt og svart. Det koster 199 kroner uten monitor, kanskje en julegaveide?

Polar kommer med sin softstrap i fem ulike farger. Hvilken velger du?
Polar kommer med sin softstrap i fem ulike farger. Hvilken velger du?
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

4 kommentarer om “Pulsbelte med farge!

  1. Hmmmm… De var råkule. Er det ellers forskjell i komforten? Jeg har vært plaget med gnagsår av pulsbeltene..

    1. Hei! Disse passer jo kun med Polar sine målere. Her har jeg ikke hatt noen gnagsårproblemer, men så har jeg ikke løpt med dem. Har svømt masse og ikke merket noe til gnagsår fra beltet (fra badedrakten derimot!). Så jeg liker disse godt 🙂

  2. Hei Kari!
    Garmin har et pulsbelte som heter Premium hvor man kan koble til flere enheter, det bruker jeg 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s