1000 følgere må feires!

I går rundet Fullfart Lingsom 1000 følgere på Facebook. Det måtte selvfølgelig feires! Jeg ba dere kommentere og gi meg tilbakemelding på hva dere ønsker mer eller mindre av i innleggene jeg legger ut der. Fire heldige vinnere ville stikke av med solbriller fra Birk Sport eller Smartfish-produkter fra Smartfish Norge.

Da trekningen ble gjort litt over 2030 i går kveld hadde det kommet inn 73 kommentarer! For en herlig gjeng dere er. Jeg tar til meg og skriver ned alle ønsker. Skal gjøre mitt beste for å skrive og svare, om ikke på alt, så i hvert fall på de områdene jeg føler jeg har mye å tilføre (les svømming og open water). Men jeg skal absolutt gjøre mitt beste for å bidra på innlegg om skiftetrening, vintertrening, periodisering og kosthold. Med mer.

Det gleder meg stort at dere liker det jeg deler, det inspirerer og motiverer meg til videre arbeid inn mot høsten og vinteren. Stå på, fortsett å gi meg ros og ris!

Så til vinnerne 🙂

Jeg brukte en Random Number Generator og kom frem til at det er følgende fire som får gaver i posten (eller i hånda) om ikke så lenge. (Husk å sende meg adresse, enten som melding på Facebook eller i kommentarfeltet her).

Produkter fra Smartfish Norge: Daniel Carlsson

Solbriller fra Birk Sport: Petter Lieth, Joakim Gren og Trond Iden.

Gratulerer så mye!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s