Borås Sim Arena

Borås ligger ca halvveis mellom Oslo og Kalmar. Perfekt beliggenhet for et overnattingstopp for en familie på seks på den åtte timer lange veien til Ironman Kalmar. Her er nemlig Kristians foreldre, hans bror og oss tre med. Alle skal vi heie på Kristian som gjør sin aller første fulldistanse på lørdag.

Borås er også en super by å trene i. Spesielt ville jeg utforske Borås Sim Arena. Jonas Colting bor jo her i byen og legger stadig ut bilder av svømmeanlegget han er så glad i. Og siden dette er Coltings nest siste dag på http://www.sverigesimmet.se, tenkte jeg at å ta en økt på hans hjemmebane var på sin plass. Du kan for øvrig følge @Jonascolting på Instagram.

Nå på sommeren har anlegget TO 50-meters basseng. Ett inne og ett ute. Du kan jo gjette hvilket jeg tok!

20140814-110123.jpg
Kristian la seg innendørs mens jeg fikk følge av svigermor i solskinnet. Det gjaldt å skynde seg før svømmeklubben hoppet i 0930.

Å svømme utendørs i solskinn er bare helt glimrende. Særskilt når vi skal tilbringe de neste fire timene i bil mot Kalmar. Men innendørsbassenget så veldig kjapt ut, ikke rart det ble satt verdensrekord her i sommer!

20140814-110844.jpg

Inngangen koster 75 for voksne og 45 for studenter. Garderobene var store og rene, med mange dusjer og badstue såklart. For øvrig ligger svømmeanlegget rett ved siden av Borås Djurpark, om barna heller vil dit mens du trener!

Du finner åpningstider og annen informasjon på http://www.boras.se/borassimarena.

20140814-110639.jpg

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Borås Sim Arena

  1. Hei Kari!

    Du nevner at innebassenget i Borås Sim Arena er et «raskt» basseng.
    Som amatør lurer jeg da på hva som skiller et raskt basseng fra et tregt basseng, hva gjør et basseng raskt? Og hvor mye forskjell kan det gjøre på si f.eks 500 meter?

    Mvh @karlyntri

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s