Klar for Ringshaugsvømmen

Jeg har fått blod på tann etter å ha stått på sidelinjen og heiet hele sesongen. Istedenfor å grave meg ned i en negativ spiral har jeg forsøkt å ta de mørke tankene som de kommer, og takle dem på min måte. Det går stadig bedre 🙂 Konkurranselysten har kommet tilbake og jeg vil bare ha med meg så mye som mulig av det som går an med brukket legg. Løsningen heter Open Water.

20140810-102729.jpg
Min svømming under Ulvøen Rundt. Foto: Christian Steimler.

Ulvøen Rundt forrige uke ga helt klart mersmak, tross bølger og tøff svømming. Så får jeg bare droppe å løpe opp til målstreken denne gang.

20140810-102853.jpg
Det var ikke helt heldig å løpe 50 meter. Leggen har gitt klar beskjed om at dette ikke må gjentas. Foto: Christian Steimler

Neste konkurranse blir Ringshaugsvømmen i Tønsberg. Den går tirsdag 19.august og er på 2400 meter. Jeg er påmeldt, blir du med? Påmelding gjøres her og koster 250 kroner. Oppmøte og registrering er ved moloen på Ringshaugodden, senest kl 17 tirsdag 19.august. Det blir båttur til start (nesten som Norseman dette!) og våtdrakt er påbudt. Mer informasjon om konkurransen og løyperekorder finner du her.

Smartfish-ekspressen har ledig plass i bilen om noen vil sitte på fra Oslo. Jeg regner med å kjøre i 15-tiden.

20140810-103232.jpg
Point of no Return. Påmeldingen min er i boks!

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s