Slag i trynet

Det er ni uker siden jeg fikk konstatert brudd i den venstre leggen. Et skikkelig slag i trynet etter en super treningsperiode fra desember-mai. Da hadde jeg ingen sykedager, bare gode treninger og fremgang over hele linja, med unntak av en begynnende plantar fascitt i høyre fot rundt påske. Så smalt det og jeg har vært ute siden 1.juni.

De to siste ukene har jeg startet veldig forsiktig løpeopptrening, med ett minutt løping og ett min gange. Jeg har kommet opp i ti repetisjoner. Men hver økning har vært å merke i leggen. Vi har imidlertid trodd at det har vært muskulært. Nå ser det ut til at det har vært relatert til bruddet.

På fredag tok jeg nemlig ny MR. For å bekrefte at fibula var grodd inni der. I dag kom svaret. Og beskjeden var ikke den jeg ønsket. Leggen er fortsatt brukket 😢.

Akkurat nå er jeg super skuffet, veldig lei meg og ganske motløs. Kroppen har kjentes stadig bedre og både svøm og sykkel går nå helt fint. Jeg har gledet meg til å få en fin høstsesong, men de planene går nå i vasken. Det er skikkelig dritt, men jeg skal komme meg gjennom dette også. Det tar bare lenger tid enn tenkt.

At Ö till Ö ryker er det ingen tvil om, og jeg skal etter en samtale med lege/fysioterapeut/trener finne ut hvordan planen blir fremover. Fullfart går for halv fart en god stund til.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

2 kommentarer om “Slag i trynet

  1. Æsj, det var trist å høre Kari😣

    Krysser fingrene for at du kommer deg så fort som fysisk mulig og at sesongen 2015 blir din beste så langt!👏

    Du fortsetter hvertfall å inspirere og motivere alle oss som følger deg! 😃👍 (hvis det er noen trøst)

    God bedring fra @karlyntri

    1. Takk for hilsen! 2015 blir bra, men først og fremst må leggen heles. Bare vanskelig når vi gjør alt etter boka og den likevel ikke gror. Blir mer tid til å trene deg og andre da, så ikke bare negativt dette 👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s