Oppskriften på en god dag!

At humøret svinger kraftig når en går skadet kan jeg lett sette to streker under. Det er som et skiftende skydekke ispedd kraftig tordenvær med fare for lyn. Da gjelder det å huske at over skyene skinner alltid sola. Og når det glipper opp er det rett og slett herlig. De mentale soldagene forsøker jeg å nyte så godt jeg kan! I dag var en slik dag 🙂

20140730-214429.jpg

Den startet på beste mulige vis. En svømmetur utenfor Bygdøy med min Ö till Ö-partner Jon. Bare så det er sagt: Jeg liker ikke saltvann. Jeg liker ikke å svømme open water. Jeg liker ikke brennmaneter, hai, tang eller synet av noe annet på bunn enn taktfaste og tettpakkede fliser.

Men – jeg liker Jon. Og jeg liker å trene med venner. Så da trosset jeg redselen og kom meg uti det store HAVET! Og i dag likte jeg det. Må jo faktisk ha stått opp med riktig bein eller noe. Det skader jo ikke at Jon er psykolog heller 👍 Takk 🙂

At jeg klarte å løpe opp til dusjen og få av meg våtdrakten innen rimelig tid gjorde også sitt for det gode humøret. Mens praten gikk med Jon (som skal kjøre Norseman til helgen), fikk jeg skiftet til sykkeltøy og spist frokost nummer to (banan, Smartfish og energibar). Vips var jeg klar for sykkeltur. Ute!

20140730-215548.jpg
Rakk ikke ta bilde engang, men var glad for å slippe rulla 🙂 Det har absolutt gått både fortere og lettere med Fullfart i Maridalen før, men det ga jeg blanke i. Jeg syklet ute, det gjorde ikke vondt i leggen og sola skinte både utenfor og «innafor».

20140730-215914.jpg
Med et stort smil kom jeg meg svett og blid til barnehagen for å hente lillegullet. Vi hadde begge behov for å
kjøle oss ned, så turen gikk til Bogstadvannet. Herlig å ha overskudd til å glede meg sammen med Magnus. Hver vår is og et langt bad senere fikk vi skikkelig kvalitetstid mens sola sakte tinte oss opp igjen. Dette varmet et mammahjerte!

20140730-220425.jpg
Fortsatt i treningstøyet (alltid kledd for neste økt!) ble det en rask (men god) middag. Og mens far og sønn tok støvsugeren fatt, ble det en liten løpetur på hu mor.

Startet jo lett løpeopptrening forrige uke, men har tatt det helt piano siden mitt forsøk på «minicomeback» i helgen. Beinet sa klart fra at det ikke var klar for påkjenningen (vips der kom tordenværet).

I dag skulle jeg få lov til å prøve igjen. 10×1 min løp. Med ett minutts gange mellom. Og joda, det gikk. Leggen verket den, men det var helt klart muskulært – ikke noe farlig.

Etter en slik dag har jeg funnet oppskriften på et stykk #happygirl. Du tar en del god venn, mikser det med ulike deler svøm, sykkel og løp og sper på med kvalitetstid med familien og næring underveis. Nødt til å bli gull, håper din dag var minst like bra!

20140730-221138.jpg

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s