Herlig langtur i sola

Etter noen tøffe dager med manglende motivasjon, var det godt å komme seg vekk fra Frognerbadet og ut på sykkelsetet. Med på turen hadde jeg til og med egen bodyguard, nærmere bestemt Robert Henriksen. Det skulle vise seg å bære et smart trekk. Ikke bare fordi det er mye hyggeligere å være to på tur, men også fordi jeg klarte å punktere tre ganger på en time! Da er det super ok å ha med seg kyndig følge 🙂

20140716-211331.jpg
Vi la ut fra Frognerbadet rett før 10 med retning Sollihøgda. Stekende sol og jeg måtte raskt av med skjorta. Glemte solkremen, og er rimelig glad for en flaske aloe vera i skapet nå. Men der og da var det helt konge å sykle i varmen, med et stort smil om munnen og pukkel på ryggen.

20140716-211640.jpg
Vi svingte av mot Drammen på toppen og etter et langt punkteringsstopp ned bakkene bar det mot Tranby.

20140716-211759.jpg
Etter en smule lenger tid på tur enn planlagt (ikke lett å forutse tre punkteringer!) måtte faktisk Robert ringe jobben og si han ble forsinket. Jeg måtte også ringe en kunde og fikk heldigvis utsatt neste pt time med en halvtime. Sultne og tørste rullet vi inn på Liertoppen og tømte Kiwien for havregrøt, bringebær, banan og iskaffe. Fikk også med oss en ekstra slange for hjemturen…

Robert (som skal kjøre Kalmar om en måned!) var nok sliten på slutten, men klamret seg fast. Jeg hadde masse energi mot slutten og kunne glad konstatere at joda, formen har jeg nok klart å beholde rimelig bra! Tung som bly nå, men fy så digg det var å sykle 🙂

20140716-212323.jpg
Vel tilbake på Frognerbadet var det ikke stort annet enn å hoppe i vannet. Sjelden dumt å svømme en rolig tur etter 3,5 time på hjul. Det ble 1500m rygg/cr for å løse opp stive skuldre og sliten rygg. Så gjelder det bare å huske solkrem neste gang 🙂 Takk for turen Robert!!

20140716-212604.jpg

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s