Rabatt på svømmeutstyr fra Swimshop!

Jeg liker støttespillere som ikke lar seg skremme av at beinet er brukket og mye av sesongen ryker. En av dem som har tatt kontakt i etterkant av skaden er treningsutstyrsleverandøren Klubben og deres Swimshop. De har egentlig alt du kan tenke deg innenfor svømmesport og annen trening.

Takket være dem er jeg nå stolt eier av en Wet vest – som jeg skal bruke til aquajogging de neste ukene. I dag kunne jeg nemlig kaste krykkene og leggmuskulaturen gjør ikke lenger så vondt. Tommel opp!

Med sol i ansiktet og musikk på øret går vannjogging som en lek. Men det er helt overkommelig inne også, gitt at du holder deg til korte økter med høy intensitet.
Med sol i ansiktet og musikk på øret går vannjogging som en lek. Men det er helt overkommelig inne også, gitt at du holder deg til korte økter med høy intensitet.

I forundringspakken fra Swimshop lå det også en medisinball, noen badedrakter, en todelt treningsbikini og svømmebriller fra Zoggs. Paddles og en stretchcord fulgte også med. Alt jeg trenger for å holde meg i gang til beina kan brukes «på ordentlig».

Pakker med nytt utstyr kan jeg godt like. Liker godt den nye kolleksjonen til Zoggs!
Pakker med nytt utstyr kan jeg godt like. Liker godt den nye kolleksjonen til Zoggs 🙂

Nå er det heldigvis slik at samarbeidsavtalen med Swimshop gjør at det drypper godt på dere som følger meg på bloggen. Dere får nemlig 20 % rabatt på alt utstyr fra nettbutikken, så her er det bare å sikre deres egne favoritter med en gang (og nei, jeg tjener ikke noe på dette – all rabatten går til deg!).

Slik gjør du: Når du bestiller varer hos Swimshop får du 20 % rabatt ved å skrive «Full Fart» i feltet for «melding til salgsavdeling».

Mine favoritter er:

Treningsbikini fra Fabiola Molina

Badedrakt fra Zoggs

Kule badebukser fra Funky Trunks!

Svømmebriller for basseng: Zoggs Fusion Air

Svømmebriller for open water: Zoggs Predator Flex Polarized

Bøye for open water svømming: Safer Swimmer

Treningsstrikk for bedre svømmestyrke: Stretchcordz strikk

Vanntett MP3-spiller: Finis Neptune MP3 (håper en slik vil gjøre vannjoggingen lettere!)

Finis Agility Paddles og en smart pullbuoy som kan brukes som kickboard

Jeg håper du benytter deg av rabatten hvis du trenger nytt utstyr i løpet av sesongen!

Noen av mine favoritter. Finis Agility Paddles, smart pullbuoy som funker som kickboard og en strikk til å holde beina i ro. God trening for armene (og beina)!
Noen av mine favoritter. Finis Agility Paddles, smart pullbuoy som funker som kickboard og en strikk til å holde beina i ro. God trening for armene (og beina)!

 

 

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

9 kommentarer om “Rabatt på svømmeutstyr fra Swimshop!

  1. Gratulerer med en super sponsor Kari! Det er midt i blinken for deg 🙂 Selv har jeg kjøpt både snorkel, pullbouy og paddles derfra med god erfaring. Sikler på en Finis Tempo Trainer og med de 20 % rabattene jeg får igjennom bloggen så vil jeg spare 60 kr på det 🙂

  2. Dette var hyggelig for deg og meg. Jeg sitter å bestiller varer fra Swimshop nå! Takker for kode 🙂 Ja det ble en Finis Tempo Trainer på meg også 🙂

  3. Hei!
    Tenkte jeg også skulle benytte meg av rabatten gjennom deg:-) Skal ha (korte) svømmeføtter også – kan du anbefal et par?

      1. Takk takk! Da skal jeg bestille og prøve de. Ha en herlig helg😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s