Tung i armene

Det tar på å brekke leggen. Siden jeg er særs dårlig på å sitte i ro har det blitt nesten en dobling av antall svømte meter de siste tre ukene. 5-6000meter om dagen, gjerne hver dag! Det går stadig fremover med beinet, men armene gjør definitivt mesteparten av jobben.

20140624-154645.jpg
For å spare beinet og unngå unødvendig «sleivsparking» har jeg svømt mye med pullbuoy mellom beina og strikk rundt. I tillegg har jeg brukt paddles på 20-30% av øktene – for å bygge spesifikk svømmestyrke. Tror det virker, for i dag er armene så tunge at de twitcher konstant. Umulig å få tatt en formiddagslur med dirrende armer!

20140624-154849.jpg
Flaks for meg var det at jeg var midt i en økningsperiode på svømmingen da beinet brakk. I vinter svømte jeg 10-15.000 meter i uka, men etter turen til Mallorca med juniorene i påsken ble mengden oppjustert til 22-25.000m i uken. Uten den økningen hadde nok armene sagt takk og farvel nå som jeg ligger på 30-35.000m.

20140624-155113.jpg
I går fikk jeg også litt bistand på teknikken av gamletreneren. Det bidro til at latsen måtte jobbe enda mer og idag klarte jeg bare såvidt holde unge herr Vold bak meg på trening. Det betyr hviledag i morgen – men det blir nok noen tusen i bassenget på veldig lav fart. Flaks for meg at jeg elsker å svømme. I hvert fall når sola skinner og jeg kan være ute på Frognerbadet!

20140624-155455.jpg

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Tung i armene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s