Hva med Ö till Ö?

Et av årets hovedmål har hele tiden vært Ö till Ö – the island race. Konkurransen går av stabelen 1.september. I skjærgården utenfor Stockholm er det meningen at Jon Thorp og jeg (Team Smartfish) skal svømme mellom og løpe over 26 øyer. Totalt 10.000 meter svømming og 65 km løping. Men med brukket bein og ingen løping på i beste fall seks uker fra nå, hva gjør vi da?

Dette var ting vi diskuterte over en kaffe tidligere i uka. For de vanskelige spørsmålene må stilles. Om jeg er klar for å starte forsiktig med løp i slutten av juli – vil det være smart å delta på et så langt løp allerede fire-fem uker etterpå? Er det verdt risikoen? Er det kanskje bedre å vente slik at de neste målene i oktober og november faktisk kan nås? Kanskje viktigst av alt – har vi lyst til å delta hvis vi ikke er maks forberedt? Og hvilke alternativer har vi hvis jeg ikke kan stille? Ny partner til Jon eller kanskje overføring til neste års race?

Vel, det var ikke «news» for meg da vi snakket om dette. Kristian og jeg har diskutert det hjemme også. Hva skal prioriteres når sesongen først kommer igang? Kortdistanse som jeg faktisk satser på, eller langdistanse med stor sjanse for ny skade på nygrodd bein?

20140619-181208.jpg
Nå er heldigvis beinet i rask bedring. Det har skjedd mer de to siste dagene enn de to første ukene. 14 dager på krykker og jeg kan endelig gå litt uten!

I samråd med Jon, fysio Kristoffer og Henrik hos Smartfish har vi kommet frem til at vi avventer beslutningen et par uker til. Da vet vi mye mer om hvor sterkt beinet faktisk er blitt. For det er langt fra å stabbe noen skritt til å løpe 65 km!

Jeg gjør jobben i bassenget i mens, så langt denne uka har jeg svømt 21.000 langbanemeter og jeg har store gnagsår som bevis!

20140619-181654.jpg
Med Smartfish i ryggen skal det heller ikke stå på ernæringen frem mot målet. At jeg nå har vært helt frisk siden desember kommer godt med!

Jeg krysser fingrene og har ikke kastet inn håndkleet enda, men jeg ønsker at beslutningen vi tar om to uker skal være smart. Inntil videre kommer jeg meg fra A til B med bil (siden jeg fortsatt svømmer raskere enn jeg går)!

20140619-182053.jpg

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s